Het fenomeen is niet nieuw. Autoconstructeurs verheerlijken hun modellen met beschrijvingen die je doen wegdromen én in verleiding brengen. Meer dan eens gebruiken ze daarbij cijfergegevens die weliswaar correct zijn maar uit hun context gerukt zijn. En daardoor een valse indruk wekken bij de goedgelovige consument. Die laatste gaat evenmin vrijuit. Wanneer hoor je een premiumklant klagen over de gebreken van zijn auto of over het verbruik? Zelden.
vrijdag, 19 oktober 2018

Productie Ford GT wordt verlengd

Ford heeft vandaag aangekondigd dat de productie van de GT-supercar met ongeveer twee jaar wordt verlengd, om tegemoet te komen aan de overweldigende vraag. 
vrijdag, 19 oktober 2018

TE KOOP: Racehelm van Ayrton Senna

Bij Catawiki staat een zeer zeldzame racehelm te koop. Het gaat om een helm van de legendarische F1-piloot Ayrton Senna die hij droeg tijdens de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort in 1985.
vrijdag, 19 oktober 2018

Word autotester voor één week

Autojournalist is een droombjob. Je maakt vanop de eerste rij wereldpremières van nieuwe auto's mee, kunt achter de schermen van de auto-industrie kijken en boeiende gesprekken voeren met ingenieurs en designers over nieuwe technologietoepassingen of nieuwe modellen.

Volkswagen heeft beslist om eigenaars van oude diesels (Euro 1 t/m Euro 4) een inruilpremie toe te kennen van 1.500 tot 10.000 euro bij aankoop van een nieuwe of recente auto van de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Eigenaars van diesels Euro 4 en Euro 5 uit een van de veertien Duitse steden met een dramatisch slechte luchtkwaliteit krijgen bij aankoop van een nieuwe auto een inruilpremie bovenop de restwaarde van hun voertuig. 
donderdag, 18 oktober 2018

smart vanaf 2019 volledig elektrisch

smart is de eerste fabrikant die systematisch werkt aan de overgang van verbrandingsmotor naar elektromotor. Vanaf 2019 zal smart enkel nog elektrische wagens bouwen.
donderdag, 18 oktober 2018

Jaguar drift op het strand

Jaguar heeft het gedeelde DNA van de XE 300 SPORT en de XE SV Project 8 een creatieve vorm gegeven door met beide modellen een gigantische dubbele helix te tekenen op het strand van Pendine Sands in Wales.
woensdag, 17 oktober 2018

BMW’s topklasse-SUV komt eraan

X1, X2, X3, X4, X5, X6 en X7… BMW’s SUV-line-up telt binnenkort niet minder dan 7 verschillende modellen in alle mogelijke prijsklassen. De absolute top van dat gamma wordt de X7, een SUV-limousine uit het BMW 7-segment waarmee het Beierse merk de concurrentie aangaat met de GLS van eeuwige concurrent Mercedes-Benz, maar ook met de Bentley Bentayga. 
Porsche voegt twee nieuwe, extra sportieve modellen aan zijn Panamera line-up toe. De Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo onderscheiden zich door hun krachtige 4,0-liter V8 bi-turbomotor 460 pk, dynamische onderstel met driekamer-luchtvering en unieke designelementen en uitrusting. Standaard is bijvoorbeeld het SportDesign Pakket met zwarte exterieurdetails en veel alcantara in het interieur. Bovendien levert Porsche nu voor het eerst een Head-Up Display op de Panamera.
dinsdag, 16 oktober 2018

Nieuwe compacte ŠKODA heet SCALA

Na de eerste teaser van het toekomstige compacte model te hebben getoond maakt ŠKODA de naam van het nieuwe compacte model bekend. SCALA stamt af van het Latijnse woord ‘scala’, dat letterlijk ‘trap’ of ‘ladder’ betekent. De naam staat ook synoniem voor de volgende grote stap van de Tsjechische autofabrikant in het compacte segment. Daarnaast heeft de ŠKODA SCALA nog een nieuwe feature: als eerste Europese productiemodel van het merk is de achterklep nu voorzien van afzonderlijke ‘ŠKODA’-letters in plaats van een logo.
Pagina 1 van 285

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy