Deep learning in landspecifieke praktijkomstandigheden speelt een centrale rol op weg naar autonoom rijden. Dat wordt duidelijk gemaakt door de Mercedes-Benz Intelligent World Drive, die na vijf maanden eindigt bij de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Een testauto op basis van de huidige S-Klasse voltooide een uitdagende studiereis op vijf continenten om te ‘leren’ tijdens geautomatiseerde testritten onder praktijkomstandigheden.
Voor wie de nieuwe Audi RS3 berline en Sportback met hun 400 pk sterke vijfcilinder wat te braafjes vindt heeft het Duitse ABT Sportsline goed nieuws. Ook zij zagen nog wat potentieel voor verbetering en hebben de twee Audi’s opgekieteld tot een totaal van 500 pk, terwijl ze vroeger al een RS3 met 460 pk hadden gemaakt.
Achiel Boxoen zal ook in 2018 heel wat rally’s afwerken met de ŠKODA FABIA R5 uit de ateliers van SXM Competition. De 21-jarige West-Vlaming verdedigt immers ook dit seizoen de kleuren van ŠKODA België en kan nog steeds rekenen op de best mogelijke coach, viervoudig Belgisch rallykampioen Freddy Loix.
Vicewereldkampioen Thierry Neuville neemt samen met Nicolas Gilsoul opnieuw deel aan de ‘Ypres Rally’ aan het stuur van een Hyundai New Generation i20 R5 van Hyundai Motorsport.
Land Rover introduceert de Defender Works V8. Het betreft de snelste en krachtigste Defender die ooit door de Britse fabrikant gebouwd is. De gelimiteerde high-performance uitvoering - waarvan Land Rover slechts 150 exemplaren produceert - markeert de zeventigste verjaardag van het merk in 2018.
dinsdag, 16 januari 2018

V8-benzine voor Bentley Betayga

Vanaf hij op de markt kwam heeft de Bentley Bentayga een nieuwe marktniche uitgetekend en de maatstaf uitgezet voor luxueuze SUV’s. Hij biedt immers de ultieme GT-rijervaring, onbegrensd door wat voor landschappen of omstandigheden dan ook. Dit gelauwerde Bentley-model is voortaan beschikbaar in zijn meest sportieve uitvoering tot nu toe: de Bentayga V8.
De G-Klasse, de luxueuze terreinbeul van Mercedes-Benz, geniet al lange tijd de status van designicoon. Zijn uiterlijk is sinds 1979 nauwelijks veranderd. Iconische elementen blijven een zeer specifiek doel dienen, zowel nu als toen, en bezorgen de G-Klasse zijn unieke verschijning.
maandag, 15 januari 2018

Mercedes-AMG introduceert 53-series

AMG gooit de V8 overboord in de nieuwe CLS , E-Klasse Coupé en E-Klasse Cabriolet. Maar lepelt in het vooronder een nieuwe 3,0-liter zes-in-lijn benzinemotor, voorzien van twee uitlaatgasturbo’s en een elektrisch aangestuurde compressor.
BMW heeft het record voor ’s werelds langste onafgebroken drift op zijn naam geclaimd. BMW wist met een nieuwe M5 en driftkikker Johan Schwartz achter het stuur maar liefst 374 kilometer zijwaarts af te leggen, dat is ruim 200 kilometer meer dan het oude record. Dit verdiend uiteraard een plaatsje Guinness book of World Records.
Via ‘s werelds grootste display vervaardigd uit synthetische hars onderstreept Mercedes-Benz op 14 januari 2018 de wereldpremière van de nieuwe G-Klasse op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit. Vanaf vandaag siert een gigantisch amberkleurig blok gemaakt van 44,4 ton synthetische hars de entree van Cobo Hall, de expositiehal van de Detroit Motor Show. In het hars gaat een G-Klasse gehuld uit het allereerste productiejaar, 1979.
Pagina 1 van 236

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy