Vanaf 2020 gaat ŠKODA volledig elektrisch aangedreven auto’s produceren in de fabriek in Mladá Boleslav. In 2019 start daar ook de productie van elektrische componenten voor plug-in hybrides. De productie van elektrische auto’s en onderdelen is een belangrijke stap in de uitvoering van de toekomststrategie van ŠKODA.
vrijdag, 17 november 2017

Dit is de nieuwe Tesla Roadster!

Tesla krijgt Model 3 niet in elkaar geschroefd, maar trommelgeroffel, hier is de nieuwe Tesla Roadster.
Opschudding alom vandaag in de Jaguar-fabriek in het Engelse Solihull. De bandwerkers kregen onaangekondigd een nieuwe collega aan hun zijde, eentje die wereldbekendheid geniet.
donderdag, 16 november 2017

Giannini propt 350pk in een Fiat 500!

Inmiddels bestaat de huidige Fiat 500 tien jaar. Verschillende creaties zijn voorbijgevlogen, maar eentje met 350pk nog niet!
Red Bull-testrijder Sebastien Buemi raast met een F1-bolide over de Gotthard-pas. autonieuws.be laat je mee genieten van de spectaculaire beelden.
donderdag, 16 november 2017

Audi SQ5 van ABT: Rood is niet dood!

De Beierse tuner ABT uit Kempten, bekend door zijn overwinningen in de DTM en Formule E, heeft op basis van de Audi SQ5 een ABT-versie ontwikkeld.
De Amerikaanse Porsche-tuner en restaurateur Singer geniet wereldwijde bekendheid door de ombouw in retrostijl van Porsche 911-modellen uit de jaren zestig en zeventig.

Neen, Paus Franciscus, bekend om zijn bescheiden inborst, heeft een overdadig geschenk van Lamborghini afgewezen. Volgens het Vaticaan kreeg de leider van de Katholieke Kerk woensdag een speciale Huracán aangeboden.

woensdag, 15 november 2017

Dubai-editie van de McLaren 720S

McLaren Special Operations, kortweg MSO, heeft wel een zéér exclusieve 720S staan op de Dubai International Motor Show.
woensdag, 15 november 2017

Teaser nieuwe Mazda6

Mazda onthult op de komende Los Angeles Auto Show in wereldpremière de grondig vernieuwde en verfijnde Mazda6 Sedan. Mazda's menscentrische ontwerpfilosofie vormde de basis voor de nieuwste versie van het vlaggenschip van het merk, met nieuwe aandrijflijntechnologie en meer premium ontwerpdetails.
Pagina 1 van 228

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

© Copyright autonieuws.be 2017 - Disclaimer & Privacy