De kleinste SUV van Volkswagen, de nieuwe T-Cross, heeft de potentie om een hele grote te worden. Hij wordt deze herfst voorgesteld en komt in de lente van 2019 op de markt. Tussen nu en de onthulling geeft Volkswagen steeds meer details prijs over de T-Cross, die volop ruimte én flexibiliteit biedt.
De Mercedes-Benz modellen A 180 d en A 200 hebben de TÜV validatie-audit voor het Environmental Certificate met succes voltooid. Het milieucertificaat is gebaseerd op een levenscyclus-assessment waarbij de onafhankelijke experts van TÜV Süd (de Duitse technische inspectie-autoriteit) de milieu-impact van een personenauto beoordelen gedurende de gehele levenscyclus. 
zaterdag, 11 augustus 2018

Hyundai N raakt gevoelige snaar

Hyundai, is dat niet het Zuid-Koreaanse volumemerk dat naam maakte als budgetmerk maar dat nu inzet op design en duurzaamheid. Om tot de top 5 in de wereld te kunnen doorstoten, moet je als merk een sterke identiteit ontwikkelen en daar heb je enkele blikvangers voor nodig. In het geval van Hyundai zorgt daar het ‘N’-label voor.

zaterdag, 11 augustus 2018

Ferrari, meest winstgevend automerk

Over welk automerk de beste sportwagens bouwt, daar bestaat discussie over. Over wie het meest geld verdient met het bouwen van sportwagens, daar bestaat geen twijfel over. Ferrari is al enkele jaren de onbetwiste nummer één met een operationele marge van 24.6 procent. 
Ford viert de productie van zijn 10 miljoenste Mustang, de best verkochte sportwagen in Amerika van de laatste 50 jaar en 's werelds best verkochte sportwagen de afgelopen drie jaar.
vrijdag, 10 augustus 2018

Abt pakt de ŠKODA Kodiaq aan

De Duitse Audi-tuner Abt waagt zich af en toe ook aan andere modellen van de Volkswagen Group, zoals in het geval van de ŠKODA Kodiaq.
Volkswagen blijft op jacht naar nieuwe records. Slechts een paar weken na het succes van de I.D. R Pikes Peak op de Pikes Peak International Hill Climb en het Goodwood Festival of Speed is het alweer tijd voor het volgende uitdaging. Tussen 11 en 17 augustus gaat Volkswagen of America pogen het snelheidsrecord te verbreken in de BGC/G-klasse van de Southern California Timing Association op de Bonneville-zoutvlakten in Utah. Een hoofdrol is daarbij weggelegd voor een speciaal geprepareerde Jetta.
De volledig elektrische Audi e-tron combineert kracht en efficiency. Hij heeft een vermogen tot wel 300 kW, accelereert in minder dan 6 seconden van stilstand naar 100 km/h en komt op een volle batterij meer dan 400 kilometer ver in de WLTP-testcyclus. Ongeveer een derde van die afstand rijdt de e-tron op teruggewonnen energie. Hij is uitgerust met het meest vernieuwende recuperatiesysteem dat er is.
Land Rover tilde de viering van zijn 70ste verjaardag naar nieuwe hoogten door een bezoek te brengen aan een afgelegen plattelandsgemeenschap in West-Bengalen die op een vloot van klassieke modellen vertrouwt om te overleven. 
dinsdag, 07 augustus 2018

Dit is de Volkswagen Grand California

Volkswagen stelt tijdens de Caravan Salon van Düsseldorf in wereldpremière de Grand California voor. Deze compleet nieuwe camper op Crafter-basis versterkt het aanbod van Volkswagen Vans in de zes-meterklasse. De nieuwe Grand California is gebaseerd op het California XXL studiemodel dat vorig jaar tijdens de Caravan Salon werd gelanceerd.
Pagina 1 van 266

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy