donderdag, 24 november 2016

Bentley opent nieuwe showroom

Bentley Motors kondigt de opening van een nieuwe showroom in Brussel aan. De nieuwe showroom en het aanpalende Bentley naverkoopcentrum  bevinden zich in Drogenbos, de recente zone voor de automobielsector ten zuidwesten van Brussel. De nieuwe locatie vervangt de bestaande vestiging in Zaventem.

De showroom, een weerspiegeling van de huisstijl van Bentley, maakt gebruik van dezelfde luxueuze materialen zoals hout, leder en gepolijst metaal die ook voor de wagens van Bentley gebruikt worden, en toont het vakmanschap en de liefde voor het detail die tot uiting komen in alle producten van het merk.

Robert Engstler, Regional Director voor Bentley Europe, verklaart: "Bentley Brussels, vertegenwoordigd door de D'Ieteren-groep, is onze loyale partner in België sinds 2000. Wij waarderen hun blijvende engagement tegenover Bentley en vertrouwen erop dat de opening van de nieuwe showroom en het nieuwe naverkoopcentrum ons succes in deze regio verder zal versterken."

Thierry du Parc, General Manager van Bentley Brussels, zei: "Het is onze prioriteit om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De nieuwe showroom, die inspiratie haalt uit de rijke geschiedenis van Bentley en deze combineert met de principes van de moderne luxe-retail, opent voor onze klanten een exclusieve wereld van ongeëvenaard design, persoonlijke service, passie voor auto's en ongeziene aandacht voor het detail."

Als exclusieve Bentley-partner voor België biedt Bentley Brussels zijn klanten het volledige productgamma aan, met de Continental GT, Flying Spur, Bentayga en Mulsanne, alsook tweedehandsvoertuigen, naverkoopdiensten en de luxegoederen van het merk.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy