donderdag, 12 februari 2015

Berlingo Concept

De nieuwe CITROËN BERLINGO zal op 3 maart gepresenteerd worden op het autosalon van Genève. Vóór de onthulling van het seriemodel is er de  concept car vol optimisme en energie: de CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT. 


Deze opvallende BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT is voorzien van een versterkte carrosserie en een waaier aan accessoires om op ontdekking te gaan; genietend van de natuur en een gevoel van vrijheid. 

De BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT heeft een gedurfd exterieur design; de topografische sierlijnen van de carrosserie vormen de signatuur van de auto. Deze originele, fel roze vormgeving werd Pink gedoopt en springt onmiddellijk in het oog. Deze Pink-kleur omringt ook de mistlampen vooraan en past perfect bij de Mountain Green-kleur van de carrosserie, die samen een zacht, fris en optimistisch kleurenduo vormen. 

De exterieurstijl van de BERLINGO XTR wordt gecompleteerd met robuustere wielkasten en een versterkte carrosseriebodem. Zijn banden zijn voorzien van roze sneeuwkettingen en zijn dakrails zijn bekleed met Pink-kleurig schuimrubber. Het maakt van de auto een vrolijke, moderne en technologische avonturier. Met zijn Grip Control zien we hem met gemak door de Zwitserse bergen rijden, zijn ruime koffer gevuld met uitrustingen voor bergsportactiviteiten: bergbeklimmen, snowboarden of trekken met sneeuwschoenen.

Binnenin zijn de zetels bekleed met een enkele en technische LIBERIA grijze stof, versierd met Pink-kleurige stiksels. De gekleurde toetsen van de vloermatten vrolijken het interieur op en versterken het optimistische karakter van de BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT.

De praktische en gedurfde BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT bezorgt de Nieuwe CITROËN BERLINGO heel wat vitaliteit en frisheid en onderstreept zijn statuut als de altiijd vernieuwende ‘ludospace’.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy