Quick Suzy, de opinie van een vrouw.

Als ik aan één land mijn hart heb verloren, dan is het aan Spanje. Het lekkere eten, de mooie steden, de aantrekkelijke dorpen, de geweldige muziek, voor mij is Spanje nummer 1. Toen de uitnodiging voor een date met Seat Arona in Barcelona zich aandiende, heb ik geen moment geaarzeld. Doen!

vrijdag, 24 november 2017

Bizarre verkoopstop BMW i3

Amerikanen zouden geen Amerikanen zijn moesten ze nu geen heel bizarre reden hebben gevonden om een verkoopstop van de BMW i3 te forceren.

Un'altra te! Het zonovergoten Sicilië verkennen met nieuwkomer Skoda Karoq, die uitnodiging kon ik natuurlijk niet afslaan. Of deze Oost Europeaan in staat is het hart van een westerse vrouw te veroveren?

De Belgian VW Club en Volkswagen België organiseerde de 4de editie van de VW Fun Cup Test & Discovery Days op het circuit van Mettet. Quick Suzy kroop met klamme handjes achter het stuur en ontdekte de fun van autoracen.

Op de IAA van Frankfurt, van 14 tot 24 september komen vakmensen en autoliefhebbers van over de hele wereld samen. Enkele constructeurs stuurden hun kat, maar niet getreurd, zij die er wel waren hadden gelijk. Wij zijn alvast, in première, een kijkje gaan nemen. 

Voor mannen heb je soms een handleiding nodig. Toen ik vorige week fier thuiskwam met mijn nieuwe LBD was het weerom raak. Voor de mannen die niet zo fashion minded zijn – LBD staat voor Little Black Dress. Een ‘musthave’ in de kleerkast van elke vrouw. 
donderdag, 20 april 2017

Quick Suzy gaat in de fout

Het kan snel verkeerd gaan op de weg. Gelukkig is er de rijvaardigheidscursus van ProMove in Zolder, die helpt verkeersongevallen te voorkomen. Dat ondervond Quick Suzy aan den lijve. Via goede raad en tal van tips leerde ze hoe te reageren in noodsituaties en beter nog, hoe die te vermijden. Maar voor het zover was, had Quick Suzy al enkele slippertjes achter de rug.

Wat een leven! Vorige week testte ik de smart forfour, deze week is de smart fortwo aan de beurt. Kleine broer moet uitkomen met twee deuren en twee zitplaatsen minder. Dat vergt enige aanpassing. Benieuwd of minder in dit geval ook meer is.

dinsdag, 17 januari 2017

Gaat Quick Suzy elektrisch rijden?

Op de stand van Renault stoot ik op de nieuwe Renault Zoe. Renault heeft met de nieuwe Zoe de batterijtechniek vernieuwd, hetgeen een rijbereik oplevert van 400 kilometer (NEDC), of een goede 300 kilometer in de gewone praktijk.

Als ik de merknaam Land Rover hoor, denk ik onwillekeurig aan stoere mannen. Sterker nog, dan zie ik in gedachte avonturiers met een Malboro-look in een onherbergzaam gebied of jachtopzieners met een stoppelbaard en geweer tussen de knieën in een Afrikaans wildpark.

We hebben er dit jaar lang op moeten wachten maar eindelijk kunnen wij, vrouwen, opnieuw cabrio rijden. Want wat is er leuker om bij mooi weer met open dak te genieten van je vrijheid. 

Pagina 1 van 2

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy