donderdag, 01 februari 2018

Concept ŠKODA VISION X

Met het hybride studiemodel ŠKODA VISION X biedt de Tsjechische autobouwer een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van zijn modelgamma. Deze conceptauto voor een stadscrossover vertaalt de typische kenmerken van de succesvolle SUV-modellen van ŠKODA naar een nieuwe segmentniche. De ŠKODA VISION X gaat in wereldpremière tijdens de 2018-editie van het internationale autosalon van Genève.
Vandaag sluiten definitief de deuren van de 96e Brussels Motor Show. Het werd een editie die met succes werd afgesloten voor organisator FEBIAC, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie. Die kan meteen ook melden dat in totaal 542.566 bezoekers werden verwelkomd, ondanks het feit dat het salon dit jaar een dag minder lang geopend was.
Frisse, nieuwe designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de vernieuwde ŠKODA FABIA. Een nieuw front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA nog krachtigere looks.
In Detroit stelt Volkswagen in wereldpremière de nieuwe Jetta voor. De inmiddels zevende generatie van de bestesller maakt op de beursvloer zijn debuut.
Bij BMW en MINI regent het nieuwigheden op het autosalon. Niet alleen is er de wereldpremière van de vernieuwde 2-Reeks Active Tourer en Grand Tourer en de Europese première van de M3 CS en de nieuwe BMW i8 Roadster en i8 Coupé, maar bovenal is er de Europese première van de BMW X2, de eerste Sports Activity Coupé (SAV) van het Beierse merk. Ook bij MINI is er belangrijk nieuws, want het merk toont in Brussel de vernieuwde MINI driedeurs, vijfdeurs en cabriolet. Christophe Weerts van BMW en MINI vertelt er ons meer over...
Op het Brusselse autosalon pakt Ferrari in Benelux-première uit met de nieuwe Portofino, de nieuwe 2+2 GT met hard wegklapdak die de California T opvolgt.
Het Japanse merk pakt in Brussel uit met de nieuwe Leaf, de best verkochte elektrische auto ter wereld, en toont ook de vernieuwde X-Trail en Qashqai-SUV’s, naast de rest van het gamma ook een speciale serie als limited edition "N-Line" op de Micra, Pulsar en Juke.
Verrassing op de stand van Aston Martin in Paleis 1, waar we niet alleen de gloednieuwe Vantage V8 terugvinden maar ook rallykampioen Freddy Loix. Wat gaat hij doen bij Aston Martin?
Nadat het Franse merk in 2017 opnieuw de Belgische automarkt aanvoerde wil het op datzelfde elan verdergaan op het Brusselse autosalon. De Mégane R.S. zal zeker een blikvanger zijn, maar ook de Symbioz conceptcar en de bloedmooie Alpine A110 zullen er staan. Bij Dacia gaat de nieuwe Duster in première.
Mercedes pakt groots uit in Brussel en bezet de helft van Paleis 5 met onder meer de nieuwe CLS Coupé in Europese première en niet minder dan zeven Belgische premières en een opmerkelijke conceptcar van luxemerk Mercedes-Maybach.
Pagina 1 van 8

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy