Autonieuws.be vernam vandaag via Frank Van Gool van Renta, de beroepsvereniging van de Belgische leasingmaatschappijen, die informele bronnen aanhaalt, dat de Belgische regering dan toch geluisterd zou hebben naar de vele terechte opmerkingen in verband met de onhaalbare norm van 0,6 kWh/100 kg vermogen die voor plug-in hybrides zou worden gehanteerd om voor de Belgische fiscus nog aanzien te worden als “echt” in plaats van ”vals”, waardoor toch de officiële normuitstoot mag gebruikt worden voor de berekening van de fiscale aftrek vanaf 2018 (toegepast vanaf 2020).
donderdag, 07 december 2017

Mercedes-Benz gaat keihard

Mercedes-Benz heeft tot en met november van dit jaar al meer auto's verkocht dan in heel 2016. De teller staat inmiddels wereldwijd op bijna 2,1 miljoen voertuigen.

Afgelopen lente begon de ‘smart ready to drop’-test in Stuttgart als de grootste test voor leveringen in auto’s ooit in Duitsland. Sindsdien werd het werkterrein uitgebreid naar smarts in Keulen, Bonn en Berlijn. smart-partner DHL heeft al een viercijferig aantal pakjes geleverd in deze steden.
Audi blijft vol gas gaan op het gebied van autonoom rijden en laat de wereld kennismaken met een innovatief voorontwikkelingsproject, tijdens het belangrijkste symposium op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) ter wereld: de NIPS-conferentie in Long Beach, Californië.

SEAT blijft ernaar streven om van de fabriek in Barcelona een benchmark te maken op het gebied van Industry 4.0. Zo wordt een nieuw, geautomatiseerd logistiek centrum gebouwd waarin onderdelen en componenten ondergebracht kunnen worden.

Dit jaar viert het SEAT Prototype Development Centre (CPD) zijn tiende verjaardag en deze mijlpaal wordt herdacht met een event waarop alle professionals die er werken, aanwezig zullen zijn.
De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’.
SCOOP (afkorting van Système Coopératif) is een pilootproject dat de toekomstige connectiviteit tussen voertuigen onderling (V2V) en tussen voertuigen en infrastructuren (V2X) in reële verkeersomstandigheden test.
maandag, 27 november 2017

Audi legt de lat hoger

Kwaliteit is een belangrijke pijler onder het succes van Audi. De verwachtingen van klanten worden in dat opzicht steeds hoger. Om de kwaliteit van Audi te blijven verbeteren, is er Audi Quality Assurance. Deze afdeling is bij het complete productieproces betrokken en maakt daarbij steeds meer gebruik van innovatieve, digitale processen.
De SEAT-fabriek in Martorell heeft alweer een onderscheiding in de wacht gesleept.
Pagina 1 van 59

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

© Copyright autonieuws.be 2017 - Disclaimer & Privacy