Nu alle automerken verplicht worden om voor hun verbruiks- en uitstootcijfers niet langer met de oude NEDC-testprocedure te werken, maar wel met de realistischere (maar nog steeds niet helemaal met de werkelijkheid overeenstemmende) WLTP-procedure, dreigt er heel wat te veranderen voor wat betreft de autofiscaliteit, lees: dreigt uw fiscale rekening hoger uit te vallen.
“2017 was opnieuw een recordjaar voor de Renault-groep. De uitstekende commerciële en financiële resultaten zijn het resultaat van de strategie die de Groep al verscheidene jaren hanteert en de inspanningen die alle medewerkers van de Groep leveren. Met die prestaties en de implementatie van het nieuwe strategische plan ‘Drive The Future’ hebben we vertrouwen in ons vermogen om de huidige en toekomstige uitdagingen van de autosector het hoofd te kunnen bieden,” verklaarde Carlos Ghosn, Algemeen Directeur van Renault.

Op vrijdag 16 februari opent Renault de deuren van haar eerste Europese ‘Electric Vehicle Experience Center’, een concept-store gewijd aan elektrische wagens. Klanten kunnen er op één enkele plaats terecht met al hun vragen rond elektrische mobiliteit en kunnen er alle voordelen ontdekken.

Porsche heeft een ontwikkelingsplan opgesteld dat zijn weerga niet kent. Tussen nu en 2022 investeert de sportwagenfabrikant meer dan 6 miljard euro in elektrische mobiliteit, waarbij de aandacht zowel naar plug-in hybrides als naar volledig elektrische voertuigen uitgaat. De raad van commissarissen van Porsche AG heeft het plan tijdens zijn meest recente vergadering goedgekeurd.
De Renault-groep heeft zich zopas aangesloten bij het eerste netwerk van uiterst krachtige snelladers in Zuid-Europa, "E-VIA FLEX-E". Dat netwerk wil de laadtijden van toekomstige elektrische wagens inkorten om lange ritten doorheen Europa te vergemakkelijken.
Een vergroening van de Belgische bedrijfswagenparken is essentieel om de uitstoot van CO2 en fijn stof te verminderen. Het grote aantal bedrijfswagens in ons land is een opportuniteit om de conversie van het wagenpark te versnellen. Maar de opmars van elektrische voertuigen wordt afgeremd door de vrees rond de autonomie van de wagens en het gebrek aan laadpunten. WE-EV is van plan laadpalen aan te bieden in industrie- of handelszones, daar waar de gebruikers van bedrijfswagens meestal overdag naartoe rijden.
donderdag, 08 februari 2018

Volvo Cars haalt recordbedrijfswinst

Premiumautobouwer Volvo boekte voor 2017 een stijging van de bedrijfswinst met 27,7 procent tot 14,1 miljard SEK, een nieuw record na de 11 miljard SEK in 2016. Die cijfers zijn te danken aan een wereldwijde verkoop van 571.577 wagens.
Mercedes (Daimler) heeft een uiterst succesvol jaar achter de rug. Reden voor het management om de medewerkers extra te belonen. De 130.000 Duitse medewerkers van de Duitse autobouwer krijgen naast hun loon in april ook een recordbonus uitgekeerd.
Gerry McGovern, Chief Design Officer van Land Rover, werd gisteravond uitgeroepen tot ontwerper van het jaar op het Festival Automobile International. Met de Grand Prix du Design worden McGoverns ontwerpen voor Land Rover en de invloed ervan op de hele auto-industrie erkend.
De Mazda Vision Coupe heeft op het 33e Festival Automobile International de prijs van ‘Mooiste concept car van het jaar’ in de wacht gesleept. Ikuo Maeda, Design Director van Mazda Motor Corporation, nam gisteravond de award in ontvangst tijdens een ceremonie in Parijs, samen met zijn team van ontwerpers.
Pagina 1 van 63

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy