D’Ieteren Group is intussen veel meer dan een invoerder van voertuigen. De Belgische onderneming breidt zijn portefeuille van services uit om een integrale mobiliteitsspeler te worden. 
Audi zag de verkoop van plug-inhybrides boomen het voorbije jaar. Maar zijn ze ook in 2023 nog interessant voor de zakelijke klant? 
Skoda pakt op dit salon in première uit met de topversie van de Enyaq iV, terwijl de conceptcar Vision 7S de nieuwe designtaal van het merk tot uiting brengt.
KIA heeft er een knaljaar opzitten. Terwijl de markt kromp, is het merk in 2022 flink gegroeid. Hoe dat komt? Je ontdekt het in deze video.  
Astara Western Europe is de nieuwe naam van de groep die bij ons onder meer Hyundai, Suzuki, SsangYong, MG en Maxus verdeelt. Maar hun mobiliteitsaanbod reikt veel verder dan je denkt.  
Het honderdste Brusselse autosalon staat voor de deur. Vanaf vandaag openen de deuren van de Heizel zich voor het grote publiek, dat er het gamma van 50 merken kan ontdekken, inclusief talloze wereld-, Europese- en Belgische premières. Een overzicht van wat je mag verwachten.
Wie Toyota en Lexus zegt, zegt hybride. De stand van deze zustermerken in hal 7 van het autosalon staat dan ook tjokvol benzine-elektrische modellen. Maar er zitten ook twee elektrische nieuwkomers bij.
Bij Renault staan de spotlights op de Austral, de opvolger van de Kadjar. Die is in diverse hybride aandrijfvormen beschikbaar. Ook Dacia combineert voor het eerst benzine met elektriciteit.
Pagina 1 van 8

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy