vrijdag, 10 oktober 2014

Snelle Adam

De nieuwe sportieveling van de ADAM-familie heet ADAM S. Hij zal het kleurrijke ADAM‑gamma aanvoeren en toont van 4 tot 19 oktober wat hij te bieden heeft op de 'Mondial de l'Automobile 2014' in Parijs. Een conceptversie van de ADAM S werd in het voorjaar voorgesteld op het salon van Genève. Thans werd de beslissing genomen om deze sportieve versie van de ADAM in productie te nemen. De ADAM S kan vanaf einde november besteld worden en staat begin 2015 bij de dealers.

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f
maandag, 13 oktober 2014

Jag is back

Jaguar hoort thuis in het rijtje van de allergrootste automerken. Vanaf de jaren tachtig ging het echter bergaf met de roemrijke constructeur, de kentering is er pas gekomen onder de nieuwe eigenaar, de industriereus Tata uit India. Die geeft het merk waarop het recht heeft: vertrouwen en financiële mogelijkheden.
Gepubliceerd in Nieuws|f4972f
Eén op de vijf verkochte auto's in ons land is een terreinwagen, maar slechts één op de vier is uitgerust met vierwielaandrijving. Dat geeft aan dat de consument nog altijd zijn hart en niet zijn verstand volgt wanneer hij een nieuwe auto koopt . Want een SUV kost meer, verbruikt meer en stoot meer schadelijke uitlaatgassen uit en wordt bijna nooit off road gebruikt

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f
Van 4 tot 19 oktober is het in Parijs verzamelen geblazen voor de tweejaarlijkse Mondial de L'Automobile met dit keer een recordaantal premières.

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f

De nieuwe generatie auto’s is standaard uitgerust met systemen die moeten voorkomen dat je pirouettes gaat maken bij het remmen of ontwijken van een hindernis op de weg. Opgepast: op een bevroren of besneeuwde rijbaan verliezen die veiligheidssystemen hun efficiëntie als je zonder winterbanden onderweg bent.

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f

Z'n naambordje wordt 'm vergeven, want deze ultrazuinige Fransman moet een verbruik kunnen halen van 1 liter op 100 kilometer.

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f
maandag, 13 oktober 2014

De nieuwe MINI in 5 pocket

De nieuwe MINI is nog maar enkele maanden op de markt, of het Britse premiummerk vergroot zijn gamma al met een geheel nieuw model.

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f
CITROËN beantwoordt als creatief en technologisch Merk aan de behoeften van elk tijdperk. De concept car C4 Cactus AIRFLOW 2L, een heus laboratorium van ideeën dat onthuld wordt op het autosalon van Parijs, speelt in op de sterke punten van de C4 Cactus. Deze concept car is een concentraat van design en technologie en biedt op middellange termijn een voertuig aan dat minder dan 2 l/100 km verbruikt.
Gepubliceerd in Nieuws|f4972f

Op zijn 4.000 m2 grote stand in hal 1 van het autosalon van Parijs 2014 stelt Peugeot aan de hand van veertig tentoongestelde wagens een volledig vernieuwd en coherent '8-gamma' voor. De nieuwe 308 GT en 508 bevestigen als geen ander de hogere positionering en technologische expertise van het merk.

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f
maandag, 13 oktober 2014

Heeft de dieselauto afgedaan?

Diesel aan de pomp wordt elke dag duurder en kost in ons land bijna evenveel als benzine. In onze buurlanden is dat niet anders. Als de nieuwe regering zijn zin  krijgt, wordt diesel op termijn zelfs duurder dan benzine. Dat doet vragen rijzen over de toekomst van de dieselauto.

Gepubliceerd in Nieuws|f4972f
Pagina 1 van 318

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy