maandag, 03 december 2018

Dimitri Gose, nieuwe CCO bij Beherman Motors

Vandaag start Dimitri Gose als nieuwe Chief Commercial Officer bij Beherman Motors. Zijn aanstelling kadert in het plan dat Beherman Motors heeft uitgewerkt om het marktaandeel van Mitsubishi op de Belux-markt in de komende jaren te vergroten.


Sinds de toetreding tot de alliantie met Renault-Nissan, is Mitsubishi Motors een ambitieus programma gestart van wereldwijde groei. Deze groei houdt onder meer in: een nieuwe en verbeterde organisatie, het delen van resources en technologieën met de partners van de alliantie en een nieuwe portefeuille aan producten waarbij elektrificatie de rode draad zal zijn.

Ook voor Europa heeft Mitsubishi Motors grote ambities: het marktaandeel in alle landen aanzienlijk verhogen, een nieuwe, Europese sales- en marketingorganisatie opstarten, de roll-out van nieuwe elektrische producten ondersteunen enz.

Reeds dit jaar heeft de Belux een mooie groei opgetekend van het verkoopvolume en het marktaandeel. De nieuwe Outlander PHEV, Europa’s meest verkochte plug-in hybrid, moet ons helpen deze groei te versnellen. Vervolgens zullen ook de nieuwe L200 en de vervanging van de SUV’s van ons gamma, ons de middelen moeten geven om verder marktaandeel te veroveren. Maar de nieuwe modellen alleen zullen niet volstaan om onze doelstellingen te bereiken. De ontwikkeling van het netwerk, de penetratie in de fleetmarkt en de herpositionering van het merk zijn ongetwijfeld belangrijke pijlers voor de groei.

Om die doelstellingen te realiseren, heeft Beherman Motors de beslissing genomen verder te investeren in de organisatie. Er werd beslist om Dimitri Gose aan te stellen als Chief Commercial Officer. Hij zal verantwoordelijk zijn voor marketing en sales en versterkt hiermee het directieteam.

Dimitri Gose heeft meer dan 25 jaar ervaring in de automobielindustrie, verwezenlijkt bij de D’Ieteren, Fiat Chrysler Automobiles en Jaguar Land Rover. Hij is 51 jaar, gehuwd, heeft 2 kinderen en woont in Eigenbrakel. Dimitri gaat vandaag van start in Bornem.

Wij zijn ervan overtuigd dat zijn komst in de Groep Beherman een positief effect zal hebben op deze vooropgestelde groei en Mitsubishi in de Belux zal toelaten haar juiste plaats te veroveren op de markt.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy