woensdag, 05 augustus 2020

David Herman is de nieuwe Corporate Sales Director van Nissan Belux

David Herman is de nieuwe Corporate Sales Director van Nissan Belux © Nissan
David Herman neemt vanaf heden de functie Corporate Sales Director van Nissan Belux op zich. Hij volgt daarbij John Windels op die recent Nissan Belux heeft verlaten.


David Herman heeft ondertussen meer dan 18 jaar ervaring in de automotive industrie in België en in het buitenland. In augustus 2019 ging hij aan de slag bij Nissan Belux als Dealer Network Development Manager. “Ik zette mijn eerste professionele stappen in Italië op de afdeling Product Development. Daarna keerde ik terug naar België en deed er ervaring op in Brand Management, Sales Planning, Product & Marketing Management, Sales, Logistics & Supply chain, Network Development en nu dus Fleet & Corporate Sales.” Hiermee heeft hij de nodige ervaring die Nissan Belux verwacht om de competitie in de leasing en fleet markt aan te gaan. 

David vindt het belangrijk dat hij en zijn team betrouwbaar, gestructureerd en nauwgezet zijn. Stuk voor stuk kwaliteiten die hem zullen helpen in zijn nieuwe functie als Corporate Sales Director Nissan Belux.

Charbel Abi Ghanem, Country Director Nissan Belux, reageert: “we hebben een groot potentieel met ons gamma waaronder de volledig vernieuwde Nissan Juke, onze best-seller Qashqai, onze stadswagen Nissan Micra en uiteraard ons gamma 100% elektrische wagens zoals de Nissan LEAF en Nissan e-NV200, die uiterst interessant zijn in de leasing en fleet-markt. Met David Herman aan het roer van onze Corporate Sales afdeling verwachten we sterk leiderschap op gebied van corporate sales waardoor we onze fleet verkopen een flinke boost kunnen geven!” 

David Herman woont in Waals-Brabant. Hij is gehuwd en vader van 4 kinderen.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy