maandag, 16 november 2020

Laurent Brener wordt nieuwe CQ DND Director bij Nissan Belux

Laurent Brener wordt nieuwe CQ DND Director bij Nissan Belux © Nissan
Nissan kondigt aan dat Laurent Brener de nieuwe CQ DND Director wordt bij Nissan Belux. Daarmee wordt Laurent verantwoordelijk voor zowel Customer Quality (klantenservice) als voor Dealer Network Development (Ontwikkeling van het netwerk van concessiehouders).


Laurent komt rechtstreeks vanuit het Yokohama-hoofdkantoor van Nissan in Japan om zijn nieuwe functie als CQ DND Director te vervullen bij Nissan Belux. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring bij Nissan. De voorbije 3,5 jaar werkte hij vanuit het hoofdkantoor in Japan als Senior CQ DND Manager en was hij verantwoordelijk voor de netwerkstrategie en merknormen op mondiaal niveau. 

Laurent begon zijn carrière bij het Nissan-team in Frankrijk waar hij voor de sales afdeling, de ontwikkeling van het netwerk en financial controlling heeft gewerkt. Vervolgens heeft hij de stap naar Nissan Europa gezet, waar hij verantwoordelijk was voor Strategy & Business Planning voor sales en marketing.

“In de afgelopen 30 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op zowel operationeel als strategisch niveau. Ik ben geconfronteerd geweest met grote uitdagingen van het merk op Europees en mondiaal niveau. Ik ben overtuigd van het vermogen van Nissan om voort te bouwen op zijn sterke punten, namelijk leiderschap op het vlak van crossovers en expertise op het vlak van elektrische en autonome voertuigen. In deze context zal mijn focus liggen op de winstgevendheid van het dealernetwerk en het vermogen om te investeren in het merk en in de klantervaring. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en mijn visie toe te passen op de afdeling CQ DND samen met mijn collega’s van het Nissan Belux-team”, aldus de nieuwe CQ DND Director van Nissan Belux.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy