zaterdag, 24 april 2021

Tom Van Assche ruilt BMW in voor Polestar Belux

Geschreven door  Dieter Quartier
Tom Van Assche ruilt BMW in voor Polestar Belux © Polestar
Het gaat hard bij Polestar. Om de groei te bestendigen wordt het salesteam versterkt met Tom Van Assche, die vandaag nog aan het hoofd staat van de fleetafdeling van BMW Belux. Hij start op 10 mei als Head of Sales van het Polestar Belux-team. 


De automotive sector heeft geen geheimen meer voor Tom. Zijn ervaringen in de leasesector en als filiaalverantwoordelijke vullen zijn kennis over het landschap perfect aan. Zijn inzichten in de sector zullen hem ongetwijfeld helpen bij het hertekenen en digitaliseren van het automotive retaillandschap.

“Polestar brengt mijn passie voor mobiliteit samen met start-upvibes en technologie. Het merk heeft een volledig nieuwe visie op de sector waar ik al zo lang in actief ben. Ook voor mij is dit een game changer. Daarom net dat ik graag deel wil uitmaken van het Polestar verhaal”, zegt Tom Van Assche.

“Met de komst van Tom verstevigen we onze pole-positie. Er staat een straf salesteam op poten dat zowel de fleet als de particuliere markt door en door kent, neem daar ons sterk merk en de nieuwe varianten van de Polestar 2 bij, en dan zie je dat we een versnelling hoger zijn geschakeld. We zijn klaar voor de evoluties die eraan komen op het gebied van duurzame mobiliteit en willen daar ook de drijvende kracht achter zijn,” klinkt het bij Lies Eeckman, managing director van Polestar Belux.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy