zaterdag, 08 mei 2021

Thierry De Vleeschouwer is de nieuwe directeur van ŠKODA Import

Thierry De Vleeschouwer is de nieuwe directeur van ŠKODA Import © SKODA
Vanaf 1 mei 2021, zal Thierry De Vleeschouwer Karl Lechat opvolgen als nieuwe Directeur van ŠKODA Import.


Met een aangeboren commercieel en menselijk talent, startte Thierry bij D'Ieteren in 1998 en kreeg hij de kans om meerdere ervaringen op te doen: adviseur Stukken & Accessoires bij ŠKODA Import, Volkswagen District Manager, SEAT en vervolgens Volkswagen Bedrijfsvoertuigen Field Operation Manager en ten slotte Sales Planning & Pricing Manager bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Deze ervaringen maken dat Thierry de teugels van ŠKODA Import kan overnemen om de sterke groei van de laatste jaren verder te zetten. 

“ŠKODA staat op het punt om een nieuw hoofdstuk aan te snijden met de lancering van zijn eerste 100% elektrische auto, de ENYAQ iV. Mijn aanstelling valt precies samen met dit momentum. Het is dan ook een eer en een genoegen voor mij om terug te keren naar dit merk die mij zo nauw aan het hart ligt.”

“Graag wil ik Karl Lechat bedanken voor de uitzonderlijke resultaten van de laatste jaren en het geweldige werk dat hij samen met de teams en het dealernetwerk geleverd heeft. Het recordmarktaandeel en een 8stepositie in de Belgische markt is hier de perfecte illustratie van.”

In het kader van de D’Ieteren visie 2025, zal Karl Lechat een nieuwe uitdaging aangaan en wordt hij verantwoordelijk voor de uitbouw van een nieuwe activiteit in de bike-sector in België.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy