Focus

© Anne Steuns

Anne Steuns wordt nieuwe B2B-directeur bij Van Mossel

22 mei 2024
Door Stijn Blanckaert

Anne Steuns, een erg bekende naam in de (B2B-)autowereld, maakt de overstap van Stellantis, waar ze zowat twintig jaar actief was, naar dealerorganisatie Van Mossel. Ze wordt er verantwoordelijk voor de B2B-activiteiten en het versterken van de samenwerking tussen de Van Mossel-dealerships en de eigen leasingmaatschappijen binnen de International Car Lease Holding.

 

Na vele jaren bij Stellantis neemt Steuns de uitdaging aan om de fleetwerking van Van Mossel in België te stroomlijnen en te leiden. Ze wordt als Director Van Mossel Automotive Partner verantwoordelijk voor het opschalen van de B2B-activiteiten van de hele Van Mossel Automotive Group en het versterken van de samenwerking tussen de Van Mossel-garages en de eigen leasingmaatschappijen van de groep (Westlease, Directlease, J&T Autolease, Van Mossel Autolease) die opereren onder de koepel van de International Car Lease Holding. 

Anne Steuns is gepokt en gemazeld in de autosector. Als dochter van Frits Steuns, aan het eind van vorige eeuw eigenaar van Opel Nicolas en medeoprichter van het toenmalige Interleasing (nu Athlon) begon ze haar carrière in 1991 als Insurance Manager in het familiebedrijf. 

Een lang traject bij Stellantis  

Aan het eind van 1998 werd ze Regional Sales Manager bij Arval, waar ze tot april 2005 bleef om dan over te stappen naar Citroën Belux (nu deel van Stellantis) als Zone Manager Fleet. Na een korte onderbreking om leasebedrijf Premium Lease mee op te starten tussen december 2007 en juli 2008 kwam ze terug thuis bij Citroën Belux waar ze vanaf eind 2011 Fleet & Leasing Manager werd.  

In april 2021 kreeg ze de post van Sales Director Citroën Belux en van januari tot oktober 2023 kreeg ze er ook de commerciële verantwoordelijkheid voor Peugeot bij.

Haar laatste opdracht binnen Stellantis was die van Site Director bij Stellantis & you Meiser.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.