Focus

Jens Bosch is nieuwe commercieel directeur bij Arval Belgium

28 mei 2024
Door Dieter Quartier

Luc Van Erps geeft na zeven jaar de scepter van Arvals salesafdeling door aan de 51-jarige Jens Bosch. Die klimt na amper negen maanden door van zijn huidige positie als Head of large, international and public accounts. Van Erps gaat een nieuwe uitdaging aan buiten de leasesector.

 

Jens Bosch studeerde af als handelsingenieur aan de KU Leuven (1997). Hij ging vervolgens aan de slag bij het toenmalige Dexia. Nadien werkte hij onder meer voor automobielorganisatie Touring en uitzendkantoor Tempo Team. Maar de automobielmicrobe bleef kriebelen, waardoor hij in 2016 bij Belfius Auto Lease commercieel directeur werd. Na een korte tussenstop bij A&M Invest belandde hij tenslotte bij Arval Belgium. Vanaf vandaag gaat al zijn energie en enthousiasme daar naar zijn nieuwe rol als commercieel directeur.

 “Ik kijk heel erg uit naar mijn nieuwe functie bij Arval, en ben verheugd mijn steentje bij te dragen aan de verdere energietransitie van het wagenpark. Een andere uitdaging waar ik graag mijn schouders mee onder zet, is het verder ontwikkelen van flexibele en alternatieve mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is het mijn prioriteit om de kwaliteit van onze dienstverlening verder af te stemmen op de evoluerende behoeften van onze klanten Ik ben fier de leiding te mogen nemen over een performant team van collega’s die bereid zijn de extra mile te willen rijden”, aldus Bosch.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.