Focus

© Joris Clavie / BYD

Joris Clavie nieuwe Managing Director BYD Belux

20 juni 2024
Door Dieter Quartier

Inchcape Belgium, distributiepartner in België en Luxemburg van BYD, kondigt de benoeming aan van Joris Clavie als nieuwe Managing Director. Hij heeft al zeven jaar ervaring bij het bedrijf, onder meer als Sales Director van Toyota België.

 

“We zijn verheugd om Joris Clavie de verantwoordelijkheid van BYD voor de Belgische en Luxemburgse markt toe te vertrouwen. We zijn ervan overtuigd dat hij dit wereldwijd toonaangevende merk naar verdere groei zal leiden en naar het volgende niveau zal tillen", zegt Glafkos Persianis, Inchcape CEO voor Europa & Afrika. 

"Zijn uitgebreide ervaring en dynamisch leiderschap zullen van groot belang zijn om ons bedrijf door de volgende ontwikkelingsfase in België en Luxemburg te loodsen. We zijn ervan overtuigd dat Joris ons vermogen om uitzonderlijke waarde te leveren aan onze klanten en partners zal versterken. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om zijn voorganger Alexey Krapotkin te bedanken, die met succes de introductie van BYD op de Belux-markt heeft geleid sinds de komst van het merk BYD in Europa eind 2022 en een competent en betrouwbaar team heeft opgezet."

Joris Clavie sprak zijn enthousiasme uit over zijn toetreding tot het BYD Belux-team: "Ik ben vereerd om de rol van Managing Director op me te nemen op zo'n cruciaal moment voor het bedrijf. BYD Belux bevindt zich in de voorhoede van de auto-industrie en ik ben enthousiast om bij te dragen aan het voortdurende succes en om de toekomst van duurzame mobiliteit in de Belux-regio te helpen vormgeven."

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.