Focus

© Mathilde Liénard-Demailly - Groupe Renault

Mathilde Liénard-Demailly benoemd tot Algemene Directrice van Mobilize Financial Services Belux

28 maart 2024
Door Redactie

In een beweging die de toewijding van Renault Group aan innovatie en groei onderstreept, is Mathilde Liénard-Demailly benoemd tot Algemene Directrice van Mobilize Financial Services Belux, het commerciële merk van RCI Banque in België en het Groothertogdom Luxemburg.

 

Met een stevige basis in internationaal management van de Kedge Business School in Marseille en een Executive MBA van de universiteit Andres Bello in Venezuela, brengt Liénard-Demailly een schat aan ervaring met zich mee naar haar nieuwe rol.

Haar carrière bij Renault Group begon in 2013 als Refinancing and Project Controller van RCI Bank UK, waarna ze verschillende leidinggevende functies bekleedde, waaronder Executive Assistant van de CEO van RCI Banque.

Haar benoeming tot Algemene Directrice van Mobilize Financial Services Belux volgt op haar recente rol als Finance & Transformation Director van Mobilize Financial Services Nederland, waar ze haar expertise in financiën en strategie heeft ingezet om het bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden.

Met een duidelijke focus op innovatie en klantgerichtheid, belooft Mathilde Liénard-Demailly een waardevolle aanwinst te zijn voor Renault Group en Mobilize Financial Services Belux.

Deel op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.