David Herman neemt vanaf heden de functie Corporate Sales Director van Nissan Belux op zich. Hij volgt daarbij John Windels op die recent Nissan Belux heeft verlaten.
Groupe Renault kondigt aan dat Gilles Vidal het designteam van de Groupe zal vervoegen vanaf november 2020. Hij zal rapporteren aan Laurens van den Acker, Directeur Corporate Design en lid van het Uitvoerend Comité van Groupe Renault. 
Thierry Bollore, die tot oktober vorig jaar CEO was van Renault maar daar bedankt werd voor bewezen diensten, zal vanaf september de leiding krijgen over Jaguar Land Rover en volgt er Sir Ralph Speth op.
Circuit zolder heeft zich de voorbije jaren heruitgevonden en staat opnieuw op de kaart in binnen- en buitenland. Harry Steegmans volgt Sven Pribylla op en zal als nieuwe CEO verderbouwen aan het succes.
Benoit Treilhou wordt per 1 juli tot Country Operations Director van Renault België Luxemburg benoemd. Hij zal aan Jérome Pannaud, Algemeen Directeur Groupe Renault Benelux, rapporteren. 
Vlaanderen stuurt zijn zonen uit. In dit geval gaat het om Bert De Vidts, die tot vandaag Directeur Marketing & Communicatie is bij Mazda Belux, maar de uitdaging aangaat om vanaf 1 juli als Managing Director Mazda Motor Nederland te gaan leiden.
De Belgische Federatie van voertuigenverhuurders Renta heeft zonet bekendgemaakt dat Stefan Delaet (49), CEO van KBC Autolease, verkozen is tot nieuwe voorzitter van de vereniging. 
Nissan heeft Hamza Chaaban aangesteld als nieuwe Sales Director voor Nissan Belux. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor Sales in België en Luxemburg als opvolger van Cédric Donck, die recent Nissan Belux verlaten heeft voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.
Nissan heeft Charbel Abi Ghanem benoemd tot Country Director Belux. Hij zal de organisatie leiden en rechtstreeks rapporteren aan het hoofdkantoor van Nissan Europa. 
Autosectorfederatie Febiac maakte zopas bekend dat de huidige CEO, Luc Bontemps, op 1 november opgevolgd zal worden door de Duitstalige Belg Andreas Cremer. Bontemps gaat na 21 jaar aan het hoofd van Febiac met pensioen. Cremer is 50 jaar en was tot nu secretaris-generaal bij Audi Brussels.
Pagina 1 van 10

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy