Albert Biermann is de nieuwe Head of Research & Development Division bij Hyundai. De Duitser zorgt daarmee voor een primeur, want hij is de allereerste niet-Koreaan die aan het hoofd staat van zo’n belangrijke technologie-afdeling binnen Hyundai.
De Nederlander Bram Schot is door de Raad van Toezicht van AUDI AG met ingang van 1 januari 2019 benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur. Als interim-CEO leidde Schot Audi al sinds juni 2018. Zijn huidige verantwoordelijkheid voor Sales en Marketing blijft hij per 1 januari tijdelijk behouden.
Vandaag start Dimitri Gose als nieuwe Chief Commercial Officer bij Beherman Motors. Zijn aanstelling kadert in het plan dat Beherman Motors heeft uitgewerkt om het marktaandeel van Mitsubishi op de Belux-markt in de komende jaren te vergroten.
Bij het communicatieteam van Opel wordt het roer doorgegeven: Harald Hamprecht (44) wordt vanaf 1 januari 2019 Vice President Communications en lid van het Executive Committee van Opel Automobile GmbH. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de volledige externe en interne communicatie van de merken Opel en Vauxhall en volgt Johan Willems (58) op, die na 36 jaar in de automobielindustrie op rust gaat. Michael Göntgens (37) neemt de fakkel over van Hamprecht als Director Internal & Corporate Communications.
Onze landgenoot Jo Stenuit (49) is benoemd tot nieuwe designdirecteur van Mazda in Europa. Hij volgt Kevin Rice op, die in augustus van dit jaar bij Mazda vertrok.
Vanaf 1 november staat landgenoot Pierre Leclercq (46) aan het hoofd van de designafdeling van Citroën.
De goedlachse met de karakteristieke grijze snor Dr. Dieter Zetsche treedt volgend jaar af als grote baas van Daimler. De Zweed Ola Källenius, sinds 2017 verantwoordelijk voor R&D bij Mercedes-Benz en voormalig AMG-baas neemt de fakkel over.
Florent Coury wordt per 24 september benoemd tot Human Resources Directeur van Groupe Renault Benelux ter vervanging van Liesbeth Vansintjan. 
Vanaf 1 oktober wordt Jérôme Pannaud benoemd tot Algemeen Directeur van Renault België Luxemburg en Renault Nederland. Hij neemt de fakkel over van Jean-Paul Renaux, die met pensioen zal gaan. 
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) heeft Alessandro Dambrosio aangesteld als Executive Design Director of Advanced Design. Hij zal teams leiden bij drie ontwerpstudio’s, gevestigd in Okazaki, Tokyo en Frankfurt, Duitsland. Dambrosio rapporteert onmiddellijk aan Tsunehiro Kunimoto, Corporate Vice President Design Division.
Pagina 1 van 7

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy