We schrijven weer een nieuw hoofdstuk in het boek van de Nordschleife-ronderecords. Deze keer was het de nieuwe Audi RS 3 die de snelste was, en dat in de compacte klasse.
Vorige week werd bekend dat Tesla zijn exclusieve Superchargers ook zou gaan openstellen voor elektrische auto’s van andere merken, maar werden nog geen details bekendgemaakt met betrekking tot de werkwijze. Intussen is duidelijker geworden hoe Elon Musk een en ander ziet.
Uit de maandelijkse statistieken die door Febiac werden vrijgegeven blijkt ook juli 2021 een zeer slechte maand geweest te zijn op het vlak van inschrijvingen van nieuwe auto’s. De voorbije maand werden in ons land slechts 27.596 nieuwe auto’s geregistreerd, wat een achteruitgang is van 38 procent ten opzichte van juli vorig jaar toen dat er nog 44.532 waren.
Neen, dit hadden de concurrenten niet zien aankomen. De elektrische EV6 verrast vriend en vijand met zijn fascinerende design, zijn grote binnenruimte, zijn digitale cockpit en vooral zijn flitsende prestaties. Wat dacht je van een 0-naar-100-tijd van 3,5 seconden en een top van 260 km/h? Of van een tijd van slechts 15 minuten om de batterij tot 80% laadstatus te krijgen? Neen, op technologie werd niet bespaard in deze sportieve cross-over, zoals je in deze video kunt ontdekken.
De Europese Commissie oordeelt dat de plannen van de Brusselse regering om met het SmartMove-plan een stadstol en kilometerheffing in te voeren voor al wie met de auto Brussel binnenrijdt niet discriminerend is voor burgers van andere Europese lidstaten. Dat is één horde minder voor de controversiële plannen van de Brusselse coalitie.
donderdag, 29 juli 2021

Mercedes EQE wordt kleine EQS

Geschreven door
Dit zijn de eerste officiële beelden van de “elektrische E-Klasse”, die in september onthuld wordt. Op het eerste gezicht sluit deze EQE nauw aan bij de EQS – like it or not.
VW’s modellengamma in het segment van de kleine auto’s (de Polo-klasse) wordt uitgebreid met een nieuwe compacte SUV. Geen gewone echter, die is er al met de T-Cross, maar een SUV Coupé, een nieuw koetswerktype dat snel populairder wordt.
McLaren stelt met de 765LT Spider een exclusief dakloos model voor waarvan net als van de 765LT Coupé slechts 765 exemplaren gebouwd worden.
Offroadspecialist Bowler Motors onthult de rallyversie van de Land Rover Defender die in 2022 zijn eigen kampioenschap krijgt. Het vertrekpunt is de Defender 90 met 300 pk sterke 2.0 Ingenium-turbobenzinemotor. 
maandag, 26 juli 2021

Huidige Audi A1 is de laatste

De Audi A1, die momenteel aan zijn tweede generatie toe is, krijgt geen opvolger meer. Dat werd door Audi-topman Markus Duesmann bevestigd. Oorzaak zijn de steeds striktere emissienormen die Europa oplegt.
Pagina 1 van 428

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy