Bedrijven die laadpalen installeren die niet alleen voor eigen gebruik zijn bestemd, mogen de investeringen 200 procent aftrekken voor installaties die gebeuren voor 31 maart 2023. Dat lijkt nog ver, maar de wachttijden lopen op…
Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van BMW M GmbH introduceert de sporttak van BMW opnieuw een indrukwekkende CSL-uitvoering. Dit keer is het de M4 die als extra lichte en extra performante “Competition, Sport, Lightweight” op de markt komt, na de vorige CSL, een M3 uit 2003.
Een energiedichtheid van ruim 800 Wh per liter: dat is wat Mercedes-toeleverancier Sila belooft voor de volgende generatie siliciumcellen, die worden ingewijd door de toekomstige “EQG”. Daardoor kan de batterij meer energie opslaan en vergroot het rijbereik.
Een van de twee hyperexclusieve 300 SLR Uhlenhaut Coupés van 1955 uit de Mercedes-Benz Classic Collection is voor 135 miljoen euro verkocht aan een particuliere verzamelaar. De opbrengst krijgt een mooie bestemming: Mercedes richt een fonds op om studiebeurzen te financieren voor studenten in de vakgebieden milieukunde en decarbonisatie. Het merk investeert als het ware in zijn eigen toekomst.
Je moet al je best doen om in dit studiemodel een monovolume te zien – en dat is uiteraard bewust. Deze toekomstvisie op de opvolger van de Scénic is daarom niet minder ruim. De breed openzwaaiende portieren onthullen een futuristisch interieur waarin veiligheid en milieuvriendelijkheid centraal staan.
Zonet heeft Mercedes-baas Ola Källenius de toekomstplannen voor het merk uit de doeken gedaan en daarin is geen plaats meer voor de A-Klasse. Het merk gaat zich weer meer op de hogere segmenten focussen. Marge is belangrijker dan volume.
SsangYong Motor heeft de naam onthuld van zijn volgende nieuwe model, dat Torres gaat heten en tot nu als J100 bekendstond. Teaserbeelden tonen ook de designrichting die het merk vanaf nu zal volgen.
Tesla ontgrendelt land per land zijn Supercharger-snelladernetwerk voor elektrische voertuigen van andere merken. België zit bij de nieuwe lichting van pilootmarkten. Daarmee wordt het Superchargernet het grootste snellaadnetwerk van ons land.
Wat gaat de tijd toch snel. De huidige generatie van BMW’s 3-Reeks, die begin 2019 op de markt kwam, is deze zomer al toe aan zijn midlife-update, bij BMW LCI of Life Cycle Impulse genaamd. Daarbij krijgt hij een licht opgefrist design aan de voor- en achterkant, verdwijnt de manuele versnellingsbak en maakt het BMW Operating System 8 met het BMW Curved Display nu ook in de 3-Reeks zijn opwachting. Ook nieuwe plug-inhybride varianten maken hun opwachting.
De Italiaanse volumeconstructeur heeft een 48V-batterij en kleine elektromotor geënt op de nieuwe benzinemotor van de 500X en de Tipo. Daardoor dalen het verbruik en de CO2-uitstoot lichtjes. Verwacht echter geen Toyota Prius-zuinigheid.
Pagina 1 van 486

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy