BMW gaf zopas de eerste beelden en informatie over de facelift van zijn vlaggenschip vrij. Die bevestigen wat we al eerder zagen op gelekte beelden, en wat ook bij de X7 (en in mindere mate de nieuwe X5) kon vastgesteld worden: BMW’s topmodellen hebben een acute niercrisis.
woensdag, 16 januari 2019

ŠKODA plaagt met nieuwe SUV

Het SUV-offensief van ŠKODA zet zich verder door. De nieuwe cross-over komt naast de KODIAQ en KAROQ in de cataloog te staan.

Toyota heeft vandaag het doek getrokken van de volledig nieuwe Toyota GR Supra, de vijfde generatie van Toyota’s legendarische sportauto Supra en het eerste GR-model dat geproduceerd wordt door Toyota GAZOO Racing en wereldwijd leverbaar is. 

De sportcoupé van Lexus is ingrijpend vernieuwd. Lexus heeft niet alleen de aerodynamica verbeterd, maar ook het gewicht verlaagd, de wielophanging opgewaardeerd en de styling verfraaid. Daarmee biedt de nieuwe Lexus RC F nog betere prestaties en nog meer verfijning.
Lexus verbaasde vriend en vijand met het debuut van de LC Coupé, drie jaar geleden op de autoshow van Detroit. Het was het bewijs van de nieuwe ambitie van het merk. Sindsdien onderzoekt het ontwerpteam van Lexus de verdere evolutie van het merk, met de LC Convertible Concept als nieuwste resultaat. Het model beleeft vandaag zijn wereldpremière op de autoshow van Detroit.
Dat de nieuwe Suzuki Jimny vaak wordt gezien als een te heet gewassen Mercedes-Benz G-Klasse, benadrukt vandaag Liberty Walk. 
Het succesverhaal van de Zafira begon twintig jaar geleden met de eerste generatie, en wordt voortgezet met een personenversie van een bestelbus van het Franse concern PSA waar Opel deel van uitmaakt.
donderdag, 10 januari 2019

Stroomstoot voor Nissan Leaf

Nissan presenteert de Leaf van modeljaar 2019. Behalve een vernieuwd infotainmentsysteem biedt Nissan naast de bekende 40 kWh-batterij ook keuze uit een nieuwe 62 kWh-batterij met een 217 pk sterke elektromotor. Deze nieuwe combinatie zorgt voor een bereik van 385 km (WLTP).
Zes weken na het debuut van de nieuwe 911 Coupé introduceert Porsche de 911 Cabriolet. Sinds 1982 is de Cabriolet een belangrijk familielid binnen de 911-range. Het nieuwe model beschikt over alle innovaties van de Coupé en zijn softtop opent en sluit nu nog sneller dankzij een nieuwe hydraulische bediening.
Op de CES in Las Vegas heeft Mercedes zonet het doek getrokken van de nieuwe CLA.
Pagina 1 van 296

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy