Volgens de traditie van Renault dankt deze nieuwe generatie van de Mégane R.S. TROPHY-R zijn prestaties niet alleen aan zijn vermogen want zijn 300 pk sterke motor is identiek aan die van de Mégane R.S. Trophy, die begin 2019 werd gelanceerd.
De auto die nooit zal crashen, Mercedes maakt zich sterk dat het kan. Een arsenaal nieuwe veiligheidstechnologieën zitten in de pipeline voor de auto van de niet meer zo verre toekomst. Maar wat blijkt? Dat de vertrouwde driepuntsgordel nog steeds de belangrijkste beschermengel in de auto blijft. En zeggen dat nog altijd een groot aantal automobilisten dit levensreddend middel niet draagt. Autonieuws.be mocht deel uitmaken van een select gezelschap dat een virtuele rondrit in de auto van toekomst werd aangeboden. Virtueel omdat de auto niet op de openbare weg mag rijden en verschillende nieuwe uitrustingen nog moeten worden ingebouwd in seriewagens maar de jongste technologie is in de realiteit nagenoeg productierijp.
Drievoudig wereldkampioen Formule 1 Niki Lauda is op 70-jarige leeftijd overleden. De Oostenrijker overleed maandag in Wenen omringd door zijn naasten. Dat heeft zijn arts Walter Klepetko dinsdagochtend medegedeeld.
Audi zet zijn elektrificatieoffensief op volle kracht verder: de Audi Q5 55 TFSI e quatttro met een systeemvermogen van 270 kW (367 pk) is de eerste vertegenwoordiger van de nieuwe plug-in modellen van Audi. Het aandrijfconcept met een verbrandings- en een elektromotor en de bijhorende intelligente sturing laten hem dagelijkse trajecten grotendeels elektrisch afleggen. Het zuiver elektrische rijbereik bedraagt meer dan 40 kilometer volgens de WLTP-norm. 
Land Rover staat voor vrijheid: of het nu om de dagelijkse woon-werkkilometers gaat of om spannende offroad-avonturen met het gezin. De Discovery Sport is vernieuwd om hem efficiënter, technologisch geavanceerder en praktischer te maken, zodat de inzittenden te allen tijde veilig en comfortabel reizen.
Vorig weekend ging op het Nederlandse racecircuit van Zandvoort de gloednieuwe MX-5 Cup van start. In deze raceformule strijden (enkele) Belgische en (veel) Nederlandse piloten voor de overwinning aan het stuur van een volledig voor circuitgebruik aangepaste MX-5 van de nieuwste (ND-)generatie. Met zo’n 960 kg leeggewicht en 184 pk op de achterwielen zijn de race-MX-5’s niet alleen snel, maar ook erg leuk en levendig. Tijdens het voorbije weekend beleefde de nieuwe raceklasse haar première op het circuit waar volgend jaar ook de Formule 1 zijn opwachting zal maken.
Het aftellen is begonnen: over drie dagen beleeft de vernieuwde ŠKODA SUPERB zijn wereldpremière. Op de dag van de kwartfinales van het IIHF Wereldkampioenschap IJshockey van dit jaar in Bratislava, Slowakije, toont ŠKODA de vernieuwde SUPERB aan het publiek.
Volkswagen trekt later dit jaar het doek van de gloednieuwe Golf 8. De nieuwe compacte middenklasser van Volkswagen komt er ook als geavanceerde mHEV (mild Hybrid Electric Vehicle) met 48 Volt-technologie.
Toen in maart 2013 de terugkeer van Alpine in de autosport werd aangekondigd, was het merk vijfendertig jaar niet aanwezig geweest in de enduranceracerij.
Amper een week na de start van de pre-booking voor de ID.3 staat de teller met registraties voor het eerste model van de nieuwe, 100% elektrische ID.-familie op 15.000 stuks.
Pagina 1 van 318

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy