donderdag, 16 juli 2020

Dit is de Porsche 911 Turbo

De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de belichaming van de high-performance sportwagen voor dagelijks gebruik. Na de introductie van de 911 Turbo S afgelopen maart brengt Porsche nu de nieuwe 911 Turbo Coupé en Cabriolet op de markt - nog krachtiger, sneller en individueler dan hun voorgangers. 
donderdag, 16 juli 2020

Nissan geeft ChaDeMo de doodsteek

Eigenaars van de Nissan Leaf en de Mitsubishi Outlander PHEV zijn ermee vertrouwd: de ChaDeMo-plug waarmee ze hun auto publiek kunnen snelladen met gelijkstroom. Maar deze laadstandaard ontving vanmorgen (onofficieel) zijn doodvonnis van Nissan, nochtans zijn grootste verdediger. Het merk stapt met zijn jongste cross-over, de Ariya, immers over op het intussen meer courante CCS-systeem. 
Na wat gelekte beelden en teasers presenteert Affalterbach vandaag de krachtigste AMG aller tijden. Dit is de nieuwe Mercedes-AMG GT Black Series.
De naam van het bedrijf dat ontstaat wanneer PSA Groupe en Fiat Chrysler Automobiles samengaan werd zonet bekendgemaakt: het wordt “Stellantis”
De A110 Légende GT, waarvan wereldwijd slechts 400 exemplaren zullen worden verkocht, inspireert zich op de huidige A110 Légende. Met zijn op maat ontwikkelde designelementen voor koetswerk en interieur tilt hij de elegantie van de A110 Légende naar ongekende hoogten. Deze interpretatie geeft de meest verfijnde A110 ooit nog een extra dimensie, waarmee het merk zich kan onderscheiden bij doorgewinterde kopers van sportieve wagens. 
Nissan kondigde zopas de komst van de nieuwe elektrische coupé-crossover Ariya aan, die gebaseerd is op de gelijknamige conceptcar die in 2019 op de Tokyo Motor Show werd getoond. Met niet minder dan 5 verschillende versies met een netto-batterijcapaciteit van 63 of 87 kWh en vermogens van 217 tot 394 pk moet hij voor elk wat wils bieden.
woensdag, 15 juli 2020

Renault Spider is kwarteeuw oud

Time flies… Opmerkelijk genoeg is het dit jaar al 25 jaar geleden dat Renault de Spider voorstelde op het autosalon van Genève. Met die unieke auto wilde Renault de expertise van Renault Sport tonen.
De V8-dieselversies van de SQ7 en SQ8 krijgen het gezelschap van een 507 pk en 770 Nm sterke vierliter V8 TFSI-benzinemotor. Het sprintje naar de honderd lukt met die krachtbron in amper 4,1 seconden, wat nog 0,7 seconden sneller is dan met de diesel-V8.
Enkel op de hoofdzetel van Audi in Ingolstadt werken bijna 10.000 techniekers en ingenieurs in onderzoek en ontwikkeling. Samen met de bijna 2.000 technische ontwikkelingsmedewerkers in Neckarsulm, Györ, Peking en San José Chiapa zijn zij koploper voor wat betreft het aantal patentaanvragen rond elektrische auto’s.
Zowel de Range Rover als de Range Rover Sport krijgen er voor het nieuwe modeljaar een mild hybride zes-in-lijn dieselmotor ter vervanging van de V6 en V8-diesels en het merk maakt van de gelegenheid gebruik om van beide modellen een reeks speciale uitvoeringen te lanceren.
Pagina 1 van 366

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy