We kunnen de Audi RS7 Sportback (en de RS6 Avant) er moeilijk van beschuldigen te traag te zijn of vermogen tekort te komen, maar de Duitse tuner ABT vond -zoals steeds- dat er toch ruimte voor verbetering was, en stelt de tot 125 exemplaren gelimiteerde RS7-R voor.
De inschrijvingscijfers van nieuwe auto’s die Febiac elke maand publiceert kleuren voor de maand maart roder dan ooit. In normale jaren is maart de drukste maand voor wat betreft het aantal inschrijvingen, maar met 28.801 ingeschreven nieuwe auto’s, in vergelijking met 54.872 vorig jaar in maart, noteren we dit jaar een daling van niet minder dan 47.51%. 
EVBox Group, Allego en ChargePoint, die samen meer dan 150.000 laadstations voor elektrische auto’s en plug-in hybrides beheren, kondigden zopas de oprichting van ChargeUp Europe aan. Tegelijk roepen ze gelijkgestemde bedrijven op om zich hierbij aan te sluiten.
Nog maar vandaag schreven we dat – na het annuleren van de Detroit Motor Show- ook het autosalon van Parijs, de Mondial de l’Automobile, bedreigd was. Zonet werd door de organisatoren een communiqué verspreid waarin alvast werd bevestigd dat het Paris Motion Festival, de nieuwe naam van het salon, niet zoals gepland zal plaatsvinden, maar in een aangepaste vorm, als het niet helemaal geannuleerd wordt.
Renault breidt het aanbod van de Clio en Captur verder uit met de TCe 100 Bi-Fuel. Deze motorvariant is uitgerust met een af-fabriek LPG-installatie zonder verlies aan bagageruimte en rijdt ook op benzine.
Het coronavirus heeft met het salon van Detroit (NAIAS, North American International Auto Show) een volgend slachtoffer geëist. De Amerikaanse motorshow, die gepland was van zeven tot twintig juni, wordt geannuleerd omdat het Amerikaans gezondheidsagentschap FEMA de locatie van het salon, het TCF Center, opgeëist heeft als een tijdelijk veldhospitaal om COVID-19-slachtoffers te behandelen. Dat is een serieuze streep door de rekening van één van de oudste autosalons ter wereld, dat voor het eerst gehouden werd in 1907 en voor de 101ste editie niet meer in januari maar in de lente gepland was, om uit het vaarwater van de steeds populairder wordende Consumer Electronics Show van Las Vegas te blijven, waar ook steeds meer auto’s worden voorgesteld.
Some guys have all the luck… Nadat Juventus’ sterspeler Cristiano Ronaldo vorig jaar al genoemd werd als koper van de Bugatti La Voiture Noire, een hyperexclusieve auto waarvan er maar één exemplaar zal gebouwd worden, met een prijskaartje van zo’n zestien miljoen euro, zou hij nu een Bugatti Centodieci gekocht hebben. Die eerste aankoop werd intussen hardnekkig ontkend langs alle kanten, maar over zijn laatste bestelbon bestaat minder twijfel. Wanneer die geleverd zal zijn, zal Ronaldo’s garage maar liefst drie Bugatti’s tellen.
De Amerikaanse mediagroep CNN lanceert samen met BMW Group een documentaire over Dimitri Vegas en Like Mike, één van de meest succesvolle DJ-duo's en elektronische muziekproducenten ter wereld. De documentaire is een verlengstuk van het partnership van het duo met BMW Group Belux.
Begin maart stelde Alpine de A110 Légende GT voor. Met een beperkt aantal van 400 exemplaren tilt de A110 Légende de A110 naar een nog hoger niveau door hem een uitzonderlijke elegantie te geven. Zijn op maat ontworpen stijlelementen voor interieur en koetswerk geven hem een geraffineerde en harmonieuze uitstraling. 
Haal een schaar, lijm en een set kleurpotloden tevoorschijn en bouw samen met je kinderen dit driedimensionale model van de ŠKODA KAROQ. Hier zijn drie tips om thuisblijven leuker te maken.
Pagina 1 van 347

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy