vrijdag, 15 november 2019

Volkswagen gaat stevig investeren

De Volkswagen Groep blijft volop investeren in zijn toekomst. Als onderdeel van Planningsronde 68 is het investeringsplan voor 2020 tot en met 2024 ontwikkeld. Het plan is vandaag besproken en goedgekeurd tijdens de bijeenkomst van de Raad van Toezicht.

vrijdag, 15 november 2019

Mazda CX-30 is botskampioen

De nieuwe Mazda CX-30 heeft de maximale score van vijf sterren gekregen bij de nieuwste serie crashtests van Euro NCAP. Na de Mazda6 vorig jaar en de nieuwe Mazda3 eerder dit jaar is dit de derde Mazda die een vijfsterren beoordeling behaalt onder de nieuwe, strengere Euro NCAP crashtestratings van 2018.
De nieuwe, volledig elektrische SUV van Ford heet Mustang Mach-E. Ford onthult het nieuwe model op 18 november op het Autosalon van LA en vanaf dat moment is het ook mogelijk online een reservering te maken.
donderdag, 14 november 2019

Officieel: Ferrari Roma

Vandaag heeft Ferrari de Elva onthuld. De nieuwe coupé uit Maranello is tijdloos qua design, maar is ook krachtig en wendbaar voor weer een unieke rijbeleving.
donderdag, 14 november 2019

Dit is de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

Met deze hybrideaandrijving, die een benzinemotor aan een elektromotor met oplaadbare batterij koppelt, opent DS de weg naar een nieuwe generatie van technologieën. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 beschikt zo over drie motoren, een turbobenzinemotor en twee elektromotoren, die samen een systeemvermogen van 300 pk leveren en de Franse auto opnieuw tot de referentie op het gebied van technologie en raffinement maken.
woensdag, 13 november 2019

Voor de puristen: McLaren Elva

McLaren presenteert de Elva, een straatlegale supersportwagen zonder dak, zijramen of voorruit en met slechts minimalistische deuren. 
woensdag, 13 november 2019

ABT Audi S6 doet het met 384 pk

ABT heeft een naam hoog te houden als het over tunen van Audi’s gaat en heeft voor vrijwel ieder model een kitje in huis. Vandaag voorziet ABT de nieuwe S6-TDI van extra peper.
Land Rover geeft fans een kijkje op de set van de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Dat gebeurt in een teaservideo ter gelegenheid van de voortdurende samenwerking met EON Productions, de productiemaatschappij van de James Bond-films.
Minder dan een jaar na de feestelijke kick-off van de bouwwerkzaamheden in het voorjaar van 2019, vond eind vorige week de openingsceremonie plaats van het nieuwe G-Klasse Experience Center op het voormalige vliegveld Nittner, ongeveer 15 kilometer ten zuiden van de Oostenrijkse stad Graz. 
Het Renault F1 Team verwelkomt en onderschrijft de strategie die Formula One op 12 november 2019 heeft aangekondigd om de hele sport tegen 2030 vrijwillig koolstofneutraal te maken.
Pagina 1 van 342

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy