In Het Nieuwsblad van 18 maart werd het verplichte terugkommoment voor nieuwe autobestuurders bestempeld als een ‘fiasco’. Klopt dit met de realiteit?
Sinds de start van de ontwikkeling van de Ceed, inmiddels vijftien jaar geleden, staat Kia open voor alle mogelijke modelvarianten. Bij het ontwerpen van de nieuwste generatie Ceed kregen de Europese designers alle vrijheid om uiteenlopende modellen te creëren en bestuderen.
In de zomer van 2017 presenteerde Bentley de derde generatie Continental GT. Deze prachtige GT maakt gebruik van een verbeterde W12 TSI, die een vermogen van 626 pk levert. Vandaag presenteert het merk een nieuwe motorvariant, de 4,0-liter V8 met 550 pk.
vrijdag, 15 maart 2019

Officieel: dit de Tesla Model Y

Tesla heeft de nieuwe Model Y gepresenteerd. Een compacte SUV op basis van de Model 3. De Model Y is het vierde model in de line up van Tesla. De compactere SUV leunt qua design sterk op zijn grotere broer – de Model X- en de Model 3, waarmee hij zijn aandrijflijn deelt. Net als de Model 3 wordt de Model X leverbaar als Standard Range, Long Range, Dual-Motor All-Wheel Drive en een Performance variant.
donderdag, 14 maart 2019

Toyota gaat naar de maan

Toyota gaat samenwerken met Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) om een ruimtevoertuig te bouwen. Als eerste stap van de samenwerking versnellen JAXA en Toyota de ontwikkeling van een voertuig met waterstof en een drukcabine.
Om in te spelen op de belangrijke evoluties in de autosector, de transformatie van het bedrijf te versnellen om beter aan de verwachtingen van de klanten te voldoen en de efficiëntie en winstgevendheid van de activiteiten te verhogen, wijzigt Thierry Bolloré, algemeen directeur Groupe Renault de samenstelling van het executief comité van Groupe Renault (CEG).
Het Porsche Museum in Stuttgart-Zuffenhausen viert de 50ste verjaardag van de iconische 917, een halve eeuw nadat de beroemdste racewagen aller tijden in maart 1969 zijn debuut beleefde op de Autosalon van Genève.
De Volkswagen Group is van plan om de komende tien jaar bijna zeventig nieuwe elektrische modellen te lanceren in plaats van de vijftig die eerder waren gepland. Het door de Volkswagen Groep verwachte aantal te produceren elektrische auto’s stijgt hiermee in het komende decennium van 15 tot 22 miljoen. De uitbreiding in e-mobiliteit is een belangrijke bouwsteen op weg naar een CO2-neutrale balans in 2050. De Volkswagen Group zet zich hiermee volledig in voor de klimaatdoelstellingen die in Parijs zijn vastgesteld.
Voor het eerst in de geschiedenis van de Geneva International Motor Show, nog tot zondag 17 maart te bezoeken, gaven enkele bekende merken forfait voor de editie 2019. Onder hen bekende namen zoals Ford, Hyundai, Jaguar Land Rover en Volvo.
Jean-Dominique Senard, Hiroto Saikawa, Osamu Masuko en Thierry Bolloré maken hun intentie bekend tot de oprichting van een Operationele Raad van de Alliantie tussen Nissan, Mitsubishi Motors en Renault om de Alliantie verder te versterken en de grondslag te leggen voor het succes ervan in de toekomst. 
Pagina 1 van 307

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy