donderdag, 18 februari 2016

Abarth Driving Academy 2016 in Mettet

Sinds de terugkeer van het merk Abarth op onze wegen in 2008, beklemtoonde Fiat Chrysler Automobiles de onvergelijkbare kwaliteiten van zijn modellen op de circuits.
Abarth nodigt uit tot een sportieve rijstijl op circuit, en nodigt hierbij zijn klanten eveneens uit hun Abarth in optimale veiligheidscondities te besturen op de weg.

Teneinde zijn klanten alsook de amateurs van het merk Abarth de kans te bieden hun rijkwaliteiten te testen aan boord van hun voertuig heeft Fiat Chrysler Automobiles Belgium in 2015 de Abarth Driving Academy georganiseerd.

Een organisatie die voortvloeide uit het innovatieve concept « Make It Your Race », voorgesteld door Abarth de twee voorgaande jaren, teneinde, in het kader van een reality-programme, het reilen en zeilen van jonge rijtalenten in Europa in beeld te brengen.

Door deel te nemen aan een sessie van de Abarth Driving Academy kunnen klanten en liefhebbers van Abarth ervaren hoe ze hun machines kunnen exploiteren op het vlak van sportieve capaciteiten op circuit.

Deze worden bijgestaan door professionele instructeurs en genieten van theoretische en praktische sessies die hun toelaten de basiskennis op het vlak van pilotage op circuit om te zetten en om hun Abarth te beheersen (« defensieve » en « offensieve » sessies).

De editie 2016 van de Abarth Driving Academy zal doorgaan op 2 juni op het circuit van Mettet. Elke deelnemer (Abarth-klant of niet) kan zich inschrijven op de site www.fcaevents.be. Inschrijving kost €150 per persoon.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy