donderdag, 10 november 2016

Nieuwe Porsche Panamera XL

Porsche verlengt het gamma van de nieuwe Panamera. De Executive rekt de wielbasis uit met 150 millimeter zodat de beentjes achterin wat meer ruimte krijgen. Tegelijkertijd komt er een nieuwe V6-instap-motor met 330 pk.

De Executive uitvoeringen vallen naast de verlengde wielbasis op door hun exclusieve standaarduitrusting met onder meer een groot panoramisch dak, verwarmde, meervoudig elektrisch instelbare comfortstoelen voor en achter, een oprolbaar zonnescherm achterin en adaptieve luchtvering met elektronisch geregelde demping (Porsche Active Suspension Management/PASM). De Panamera 4S en Panamera Turbo Executive voegen daar onder meer achterasbesturing en soft-close deuren aan toe. Specifiek voor de Panamera Turbo Executive zijn automatische airconditioning met 4 zones en led-koplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS). Alle Panamera Executive modellen zijn optioneel leverbaar met een grote middenconsole achter. Deze is te voorzien van geïntegreerde vouwtafels en een inductieve antenne-verbinding voor een extra smartphone. Het exterieur is verder te individualiseren met het SportDesign Pakket.

De Panamera Executive modellen zijn ook leverbaar met de nieuwste generatie Porsche Rear Seat Entertainment. De op de achterzijde van de voorstoelen bevestigde 10,1-inch displays zijn uitneembaar. Zo wordt de achterbank van de Panamera Executive desgewenst een digitale werkplek, tenminste als je beschikt over een chauffeur.

De nieuwe Porsche Panamera Executive om te dienen als sportlimo-met-chauffeur, is beschikbaar in de vierwielaangedreven versies Panamera 4 Executive (330 pk), Panamera 4 E-Hybrid Executive (462 pk), Panamera 4S Executive (440 pk) en Panamera Turbo Executive (550 pk).

De XL-versie beleeft volgende week zijn debuut op de Los Angeles Auto Show.


Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy