dinsdag, 22 november 2016

Nieuwe McLaren 570S Design Editions

McLaren kondigt vandaag vijf exclusieve Design Editions van de McLaren 570S aan waarmee de populaire ‘By McLaren’ personalisatiethema’s naar een niveau hoger getiltd worden.

Door een specifieke combinatie van kleuren, uitvoeringen en afwerkingen wordt de Coupé van de Sport Series op haar best voorgesteld.

De Design Editions werden ontworpen door zij die de personnalisatiemogelijkheden van McLaren tot in het detail meester zijn– de McLaren designers.

Elk designelement draagt zijn steentje bij tot een perfecte harmonie van de typische kleuren van McLaren, verschillende afwerkingen en materialen van de hoogste kwaliteit zoals het Alcantara- en Nappaleder. Voor elke Edition kozen de designers de koetswerkkleur, velgendesign en –afwerking, uitlaatstijl en kleur van de remklauwen. Voor het interieur werd gekozen voor het By McLaren interieurpakket dat het best aansluit op de gekozen elementen van het exterieur.

Zo combineert de Design Edition 1 bijvoorbeeld een koetswerk in Vermillion Red met een vijfspakig wieldesign, een “diamond-cut” afwerking, een uitlaat in Stealth en rode remklauwen. Binnenin werd deze 570S uitgerust met het By McLaren pack met Carbon Black Alcantara en Apex Red Nappa lederen stoelen, het bovenste gedeelte van het dashboard is bekleed met Jet Black Nappa en het onderste met Apex Red Nappa leather. De naden zijn contrasterend in Slate Grey, het stuur is tweekleurig en de McLaren branded deurdrempels werden met leder bekleed.

Naast het harmonieuze designpakket, biedt de McLaren 570S Design Edition ook een financieel voordeel voor de klant. Voordien konden deze combinaties namelijk uitsluitend individueel besteld worden. De totaalprijs van deze Design Edition bedraagt € 10.890, een significant lagere prijs dan kiezen voor de individuele opties.

Klanten zijn nog steeds vrij om verdere uitrustingskeuzes te maken of extra carbon onderdelen toe te voegen. Naast Vermillion Red, behoren ook Onyx Black, Storm Grey, Ventura Orange en Silica White tot de koetswerkkleuren van de vijf Design Editions.

Design Editions zijn exclusief voor de McLaren 570S en vanaf nu beschikbaar. 

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy