donderdag, 22 december 2016

Nieuwe look voor je McLaren

Huidige en toekomstige McLaren Super Series eigenaars kunnen vanaf nu het design van hun wagen opfrissen dankzij een aantal McLaren Special Operations (MSO) Defined accessoires. Aangeboden en gemonteerd via McLaren dealers zijn deze opties beschikbaar voor elk model van de McLaren Super Series (van de 12C tot de 675LT).

De exterieuraccessoires uit de MSO Defined Super Series collectie bestaan uit een diffuser uit koolstofvezel die het gewicht laat dalen en de luchtstroom optimaliseert en een steun voor de buitenspiegels, eveneens uit koolstofvezel. Hierbij zijn uiteraard bijhorende koolstofvezel spiegelkappen beschikbaar. Verder zijn er ook de voorste wielbogen, inclusief ventilatieroosters, in koolstofvezel beschikbaar, geïnspireerd door de racewagens van McLaren uit de geschiedenis zoals de beroemde McLaren M8D die in 1970 Can-Am won. Dit accessoire is verantwoordelijk voor een gewichtsverlies van 0,5 kg in vergelijking met het standaardexemplaar. Ze zijn voorzien van geventileerde wielkastbogen die turbulentie onder de wielbogen wegnemen waardoor de vooras meer grip verkrijgt. Tot slot bevat de collectie ook een motorkap uit koolstofvezel die ook met koolstofvezel is afgewerkt om het sportieve karakter nog meer te onderlijnen, gekend van de gelimiteerde McLaren 650S Can-Am.  

Aanpassingen in het interieur starten met de omlijsting van de ventilatieroosters in koolstofvezel. De deurstijlen in koolstofvezel beklemtonen de nadruk op de piloot in het interieur en beschermen bovendien het chassis uit carbonvezel, de MonoCell structuur.  Het stuurwiel uit koolstofvezel zal ongetwijfeld de circuit dag liefhebbers interesseren. Dit kan bekleed worden met leder of Alcantara® en verlengde schakelpaddels uit koolstofvezel.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy