donderdag, 29 december 2016

Nieuwe opties voor BMW 6 Reeks

Voor de BMW 6 Reeks komen in het voorjaar van 2017 nieuwe, attractieve opties beschikbaar. Deze items zijn exclusief verkrijgbaar voor de BMW 6 Reeks Coupé, BMW 6 Reeks Cabrio en BMW 6 Reeks Gran Coupé. Het betreft uiterlijke opties voor het in- en exterieur die het sportieve karakter van deze topklasse modellen extra versterkt.Tot de nieuwe opties behoort de lakkleur Sonic Speed Blue metallic. In combinatie met het M Sport pakket zijn de BMW 6 Reeks Coupé, BMW 6 Reeks Cabrio en BMW 6 Reeks Gran Coupé te bestellen met 20-inch lichtmetalen wielen. Deze zijn tweekleurig afgewerkt en herkenbaar aan het M specifieke design met de dubbele spaken lay-out. Ook zijn ze voorzien van runflatbanden. Verder zijn van koolstofvezel gemaakte sierstroken optioneel leverbaar bij het M Sport pakket, waarmee het interieur een nog zinnenprikkelender sportieve sfeer ademt. Het gaat stuk voor stuk om opties die tot dusver alleen beschikbaar waren voor de BMW M6.

Het interieurdesign accentueert de luxueuze eigenschappen van de BMW 6 Reeks op treffende wijze. Daaraan levert ook de royale standaarduitrusting een bijdrage. De bestuurder en voorpassagier zitten op verwarmbare, lichtgewicht stoelen. Ze zijn elektrisch verstelbaar (met geheugenfunctie) en voorzien van een geïntegreerd veiligheidsgordelsysteem. De Dakota lederen bekleding, een elektrisch verstelbaar multifunctioneel stuurwiel, het ConnectedDrive navigatiesysteem inclusief WiFi hotspot en de mogelijkheid van draadloos opladen van de smartphone zijn eveneens standaard. Dat geldt ook voor het hoogwaardige audiosysteem, LED-koplampen en een alarmsysteem.

Personaliseren is mogelijk met de Design Pure Experience en Design Pure Excellence extra’s. Het gaat hier om zorgvuldig ontwikkelde designfeatures voor het in- en exterieur, waarmee de sportieve aspecten of de exclusieve luxe naar eigen voorkeur ten volle tot hun recht te laten komen. Ook met de BMW Individual opties zijn de BMW 6 Reeks modelvarianten te individualiseren. Onder deze noemer is te kiezen uit fraaie items met exclusief design, prachtige materialen en vervaardigd met subliem vakmanschap.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy