donderdag, 29 december 2016

Audi @ Salon van Brussel 2017

Op het Salon van Brussel stelt Audi 22 voertuigen van het merk met de vier ringen voor aan het grote publiek. De absolute sterren zijn de vernieuwde Audi A5-familie, de Audi Q2 en Audi Q5, die in Brussel hun Belgische salonpremière beleven, en de Audi A4 Avant g-tron die er voor het eerst in België getoond worden. 

Op Dream Cars 2017, van 20 tot 22 januari in Paleis 1, maakt ook de nieuwe Audi TT RS Coupé voor het eerst zijn opwachting.

In de Audi-shop op de stand kan de bezoeker kennismaken met een mooie selectie artikelen uit de Audi-collectie, gaande van miniatuurmodellen, uurwerken en kleding tot lifestyleartikelen en Audi-accessoires.

De 4x4-piste in Paleis 12 biedt de gelegenheid om de quattro-kwaliteiten van het hele Audi SUV gamma te ervaren: Audi Q2, Q3, Q5,Q7 en A6 allroad quattro.

Audi exclusive

De Audi-stand herbergt ook een bijzonder exclusieve zone, de 'Audi exclusive lounge', die staat voor ultieme personalisering en voor de superieure kwaliteit van Audi.

Iedere Audi exclusive wordt volledig samengesteld op maat van de klant, die uit het specifieke gamma van Audi exclusive kan kiezen om van zijn Audi een uniek en persoonlijk exemplaar te maken. Alle Audi exclusive-uitrustingen worden af fabriek gemonteerd, zodat ze aan de hoogste kwaliteitseisen beantwoorden, en dat voor alle modellen, van de Audi A1 tot de A8, zonder de Q-modellen, de TT of de R8 te vergeten.Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy