dinsdag, 31 januari 2017

Nissan e-NV200 is Europa’s bestverkochte elektrische bestelauto van 2016

De Nissan e-NV200 is Europa’s bestverkochte elektrische bestelauto van 2016. De meermaals onderscheiden elektrische besteller behaalde in 2016 in zeventien landen de eerste plaats in de verkoopranglijst voor elektrische bestelauto’s.
Het Verenigd Koninkrijk is in Europa de grootste markt voor de Nissan e-NV200, op de voet gevolgd door Noorwegen en Frankrijk. Het totale verkoopcijfer over 2016 was met 4.319 verkochte exemplaren 7 procent hoger dan dat over 2015. Nissan heeft een serie overeenkomsten gesloten voor de levering van grote aantallen aan Europese bedrijven, bijvoorbeeld driehonderd stuks voor het Oostenrijkse postbedrijf en zeventig voor het Italiaanse postbedrijf. 

 

Emissievrij vervoer steeds belangrijker

Gareth Dunsmore, Director of Electric Vehicles bij Nissan Europa: ‘Steeds meer bedrijven willen hun CO2-voetafdruk verkleinen en daarbij wordt emissievrij vervoer steeds belangrijker. Op basis van Nissan Intelligent Mobility werken wij aan een duurzame toekomst. De e-NV200 past perfect in onze visie en voldoet ook aan de wensen van heel veel klanten.’

‘Behalve zijn milieutechnische voordelen biedt de e-NV200 klanten ook het voordeel van lage gebruikskosten (vanaf € 0,33   per kilometer), stil en soepel rijden en servicekosten die 40 procent lager zijn dan die van een vergelijkbare bestelauto met dieselmotor’, besluit Dunsmore.

De Europese kopers van de Nissan e-NV200 profiteren ook van de garantie van vijf jaar of 100.000 kilometer die Nissan onlangs introduceerde. De vijf jaar garantie dekt de mechanische en elektrische componenten van de auto, de batterijcapaciteit, roest (tot wel twaalf jaar) en pechhulp onderweg.

De Nissan e-NV200 is de perfecte transportoplossing voor zowel bedrijven als gezinnen. De auto combineert de kwaliteiten van de Nissan NV200 met de emissievrije aandrijflijn van de Nissan LEAF. De e-NV200 is leverbaar als bestelauto voor bedrijven, maar ook als volledig personenwagen. Nissan geeft antwoord op talloze behoeften, met keuze uit een gesloten bestelbus, vijf- en zevenpersoonsversies en een actieradius tot wel 170 km op een enkele acculading.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy