donderdag, 16 maart 2017

SsangYong SRX Cup dit weekend in Mettet

Na een succesvolle start op 5 maart in Maasmechelen, is het nu zondag 19 maart de beurt aan het Jules Tacheny Circuit om de SRX te ontvangen. Tien auto’s verschijnen zondag aan de start tijdens de 2de manche van het Belgisch Kampioenschap Rallycross. 

Voor Mettet belooft het een druk weekend te worden zonder veel rust. Zaterdag wordt het Belgisch en BeNeCup kampioenschap Supermoto afgewerkt op de Waalse piste en zondag maken de moto’s al plaats voor 100 Rallycross auto’s. 

En met 10 auto’s aan de start bij de Ladbrokes SRX Cup, zal het ongetwijfeld een spannend en leuk weekend worden.

Het circuit in Mettet dat 1,149 meter lang is en bestaat uit 61% asfalt en 39% aarde, ontvangt dit jaar zelfs de Belgische manche van de WRX.  De piste wordt enorm geapprecieerd door piloten omdat het offroad gedeelte enorm uitdagend is en niet onderhevig is aan de weersveranderingen. Tevens is er ook een grote jump die werkelijk uniek is in België! 

Ook de bezoekers weten waarom ze afzakken naar Mettet. Dankzij de diepe ligging van het circuit heb je van elke plaats een prachtig panoramisch zicht over het circuit. En uiteraard kunnen zij dankzij het spannende circuit genieten van al het spektakel.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy