dinsdag, 20 juni 2017

Aftellen naar de 25 Hours VW Fun Cup

De ongemeend spannend verlopen 24 Uren van Le Mans zijn nog maar net voorbij, of de neuzen staan al richting de volgende afspraak voor een lange adem-race op een eveneens tot de verbeelding sprekend circuit en dan hebben we het natuurlijk over de 20ste editie van de 25 Hours VW Fun Cup!
Dankzij de aanwezigheid van de familie Ickx, het debuut van ex-wielrenner Tom Boonen en wellicht meer dan honderd Dolle Kevers aan de start, staat het nu al in de sterren geschreven dat het een unieke editie wordt! Voldoende redenen voor Kronos Events en Belgian VW Club om alle krachten te bundelen en vanop het Circuit van Spa-Francorchamps opnieuw borg te staan voor live-beelden van het gehele weekend van de 25 Hours VW Fun Cup!

Net zoals vorig jaar zullen niet minder dan acht camera's over het circuit verspreid staan, waaronder een mobiele HF-camera, een camera (mét cameraman) aan de chicane en drie gemotoriseerde camera's. Op zaterdagochtend beginnen we eraan met de nevenwedstrijden van British GT, Lotus Europe Cup en British F3. Daaropvolgend is er de start van de 25 Hours VW Fun Cup en tot en met het podium op zondagavond zal het dus mogelijk zijn om de 25 Uur VW Fun Cup 2017 integraal via deze livestream op de internetsite van de European VW Fun Cup te volgen.

Naast de beelden van wat er zich op het circuit afspeelt zal deze beeldcaptatie ook - en vooral - toelaten om van de sfeer van de 25 Hours VW Fun Cup te proeven, met de pregrid van de deelnemers, de parade, sfeer in de paddock en actie in de pitstraat. In samenwerking met het team van speakers zullen er in de pitlane immers heel wat interviews worden afgenomen, om zo live naar de indrukken van de hoofdrolspelers van het evenement te vragen en de belangrijkste wedstrijdfeiten mee te geven.

In de livestream worden ook de vele video's die door het TV team van de European VW Fun Cup worden gemaakt verwerkt, met interviews, reportages achter de schermen, round-ups van de race en de belangrijkste racefeiten... Alles wordt zowel in het Frans als het Nederlands becommentarieerd.

Kortom, zo kan u die subtiele mix tussen sport en gezelligheid, die zo typisch is aan de VW Fun Cup, ook meemaken. Deze livestream richt zich uiteraard in de eerste plaats aan zij die de pech hebben zich op 8 en 9 juli niet naar het mooiste circuit te wereld te kunnen begeven. Maar ook de toeschouwers, rijders en teamleden ter plaatse kunnen zo het evenement live volgen, via hun tablet of smartphone.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy