woensdag, 23 augustus 2017

Facelift voor de Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen introduceert op de IAA in Frankfurt de vernieuwde Golf Sportsvan. Deze multifunctionele en extra ruime Golf heeft niet alleen een aangescherpt design, maar ook een rijkere uitrusting met nieuwe assistentiesystemen en de nieuwste generatie infotainmentsystemen. 


De vernieuwde Golf Sportsvan valt op door een verder verfijnd, krachtig design. Nieuw zijn onder meer de voor- en achterbumper, LED-dagrijverlichting of full LED-hoofdverlichting in plaats van xenon-verlichting. Het interieur van de vernieuwde Sportsvan is voorzien van nieuwe bekledingsmaterialen in stof en leer en nieuwe afwerkingsdetails.

Innovatief

Net als de Golf is de Golf Sportsvan uitgerust met een groot aantal innovaties. Zo is het model leverbaar met het geavanceerde infotainmentsysteem ‘Discover Pro’ met gebarenbediening. Met de VW Media Control app en een WLAN-hotspot wordt een tablet of smartphone de afstandsbediening voor het ‘Discover Media’ of ‘Discover Pro’ systeem van de Golf Sportsvan. Volkswagen biedt in de vernieuwde Golf Sportsvan nu ook het Car Net ‘Security & Service’-pakket aan. Dit systeem ondersteunt de berijder als een soort personal assistant onder meer met functies als serviceplanning, automatische ongevallenmelding of pechhulp.

Ook op het gebied van assistentiesystemen treedt de Sportsvan in de voetsporen van de recent vernieuwde Golf. Hij is standaard onder meer voorzien van innovatieve, veiligheidsverhogende voorzieningen, zoals de nieuwe voetgangerherkenning - onderdeel van het Front Assist en City Emergency Braking. De nieuwe Golf Sportsvan wordt leverbaar met ondermeer de File Assistent - dat filerijden en stop-and-go verkeer tot 60 km/u comfortabeler en veiliger maakt -, de nieuwste versie van Park Assist, het proactieve inzittenden-beschermingssysteem PreCrash en Trailer Assist, dat achteruitrijden met aanhangers vereenvoudigt.

Hightech motoren

De nieuwe Golf Sportsvan wordt leverbaar met verschillende hightech TSI-benzinemotoren en efficiënte dieselmotoren. De sterkste TSI-benzinemotoren zijn voorzien van Active Cylinder Management, waarbij twee van de vier cilinders worden uitgeschakeld als de bestuurder met een constante snelheid rijdt. Deze innovatieve technologie helpt brandstof te besparen en de uitstoot verder te verminderen.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy