maandag, 22 oktober 2018

Alpine-trackday op Circuit Zolder

Alpine-trackday op Circuit Zolder © Patrick Theunissen Photography
Op het circuit van Zolder vindt op vrijdag 9 november een unieke trackday voor Alpine-eigenaars plaats. La Piste Bleue, de Europese reeks trackdays die het Franse sportwagenmerk voor klanten organiseert, komt daarmee voor het eerst naar de Benelux.


De trackday biedt Alpine-rijders de kans om de limieten van hun bolide op te zoeken op het circuit van Zolder. Rijsimulators en een BATAK-machine die de reactiesnelheid test, maken de ervaring op het circuit compleet. 

De aanwezigen zullen niet alleen de grenzen kunnen verkennen van hun eigen Alpine, maar krijgen ook de kans om als passagier mee te rijden in de Alpine A110 Cup-racewagen. De Alpine A110 Cup werd ontwikkeld door Alpine-partner Signatech en treedt overal in Europa aan in de nieuwe in 2018 gestarte Alpine Europa Cup. De 270 pk sterke bolide weegt maar 1.103 kg. Meerijden als passagier wordt dus gegarandeerd een niet te missen ervaring.

Iedereen die rijdt met de nieuwe Alpine A110, en ook eigenaars van een Alpine-classic kunnen deelnemen aan de trackday in Zolder. De deelname kost € 390 BTWi. Inschrijven kan vanaf nu op deze site.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy