dinsdag, 06 november 2018

Ticketverkoop DTM gestart!

Ticketverkoop DTM gestart! © DTM
Na een lange afwezigheid wordt op 17, 18 en 19 mei 2019 op het circuit van Zolder opnieuw de Deutsche Tourenwagen-Masters verreden. De ticketverkoop is vandaag gestart!


DTM00000000
Tienduizenden racefans

Het derde weekend van mei wordt opnieuw een memorabele topdag voor de autosport in België. De DTM, ook wel Formule 1 van de touring cars genoemd, is in Zolder geboren: hier werd in 1984 de allereerste DTM-race verreden. Met de terugkeer zullen naar schatting 70.000 DTM-fans naar Zolder afzakken waaronder velen uit onze buurlanden. De DTM is sinds enkele jaren een echt Europese competitie: naast Zolder staan Assen (Nederland), Brands Hatch (UK) en Misano (Italië) op de DTM-kalender. De DTM-races komen in 150 landen live op televisie. 

Toegang tot de paddock voor elk ticket

Nieuw is dat elk ticket gratis toegang biedt tot de paddock, (tot uitputting van de capaciteit, snel zijn is dus de boodschap). In de goedkoopste categorieën krijgen jongeren tot en met 14 jaar gratis toegang (maximum 3 kinderen per betalend ticket, en begeleid door een volwassene). Bovendien zijn de prijzen verlaagd. In vergelijking met vorige jaren zijn de gunstigste tickets tot € 26 goedkoper geworden. 

"De DTM-formule met zeer veel randanimatie is Zolder op het lijf geschreven. De prachtige omgeving en toeristische faciliteiten in de buurt waren destijds mee doorslaggevend voor Duitse racefans om er een weekendje uit van te maken".

Op het Limburg asfalt wordt het hele weekend bijna ononderbroken voor spektakel gezorgd. Naast de trainingen en twee races van de DTM-helden zijn er races in de Formula 3, de nieuwe W Series, de Lotus Cup Europe, verschillende Porsche-cups en het Belcar Endurance Championship. 

Bestel hier snel je tickets! De tickets in voorverkoop zijn € 10 voordeliger.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy