woensdag, 23 januari 2019

Roberto Martinez neemt zijn nieuwe BMW M850i in ontvangst

Roberto Martinez neemt zijn nieuwe BMW M850i in ontvangst © Patrick Theunissen Photography

Deze ochtend ontving Roberto Martinez, de bondscoach van de Rode Duivels de sleutels van zijn nieuwe BMW 8 Reeks Coupé in Paleis 7 van het Autosalon. 

Meer dan 50 BMW productexperts vormden een erehaag om Roberto Martinez uit te zwaaien op zijn eerste rit met een BMW 850i xDrive Coupe. Dit is de allereerste keer dat BMW Group Belux een voertuig daadwerkelijk heeft afgeleverd op het Brusselse autosalon.


“Ik ben eerst en vooral een sportman, met een grote appreciatie voor sterke, sportieve prestaties, zowel in voetbal als in andere sporten,” gaf Roberto Martinez mee. “Ik kijk er dan ook naar uit hoe de combinatie van sportieve prestaties en een gedistingeerd design samengaan in deze BMW coupe.” 

BMMARTIZEN
“De BMW 8 Reeks Coupe is een echte ‘gentleman’s car’,” zegt Eddy Haesendonck, voorzitter en CEO van BMW Group Belux. “Gezien onze sportieve sponsoringsovereenkomst met de KBVB en als blijk van onze enorme waardering voor de resultaten van vorig jaar, vonden we het niet meer dan gepast om hem een nieuwe wagen te overhandigen op het Autosalon, hét auto-event van het jaar.” 

Media

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy