woensdag, 20 februari 2019

SsangYong presenteert volledig nieuwe Korando in Genève

SsangYong presenteert volledig nieuwe Korando in Genève © SsangYong
SsangYong presenteert de volledig nieuwe Korando begin volgende maand op het autosalon van Genève. De nieuwe SsangYong is de vierde generatie van deze SUV die naam Korando draagt, en is gebaseerd op het SIV-2 Concept dat op het autosalon van Genève in 2016 werd getoond.


De Korando 2019 kreeg een nieuw hedendaags design langs de buitenkant en een verfijnd, zeer kwalitatief en ruim interieur, verbeterde bestuurder-assistentie-systemen en dito veiligheidssystemen, met een state-of-the-art connectiviteit. 

De nieuwe looks van de wagen, met de discrete radiatorgril en het design van de koplampen werden ontworpen om de robuustheid van de wagen te accentueren,   

S2 20.54.59
Langs de binnenzijde vinden we een high-tech premium interieur met meer hoofdruimte en meer plaats op de achterbank dan zijn concurrenten. De binneninrichting geeft volle focus op de bestuurder met onder andere een 8 inch audio scherm en een 9 inch LCD dashboard met dubbele navigatie-functie om deze laatste alle nodige info te kunnen verstrekken. Bovendien is de bestuurders zetel viervoudig in te stellen.

Onder de kap staat voorlopig enkel een 163 pk sterke 1,5-liter viercilinder benzinemotor op de planning. Wordt vervolgd.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy