woensdag, 05 juni 2019

De Polestar 1 is bijna klaar

De Polestar 1 is bijna klaar © Polestar
Nu de elektrische sporthybride in de laatste rechte lijn zit voor de productie, kunnen de initiële Polestar 1-klanten het proces starten waarbij ze hun uiteindelijke specificaties doorgeven.

 
Samen met dit belangrijke moment rollen in het op maat gemaakte nieuwe Polestar Production Centre in het Chinese Chengdu de TT-wagens (Tooling Try-out) van de band. Dat zijn de laatste prototypes vooraleer de preproductie van start gaat en de eerste productiemodellen worden gebouwd voor klanten.

"Het is fantastisch om te zien hoe we van de onthulling van de Polestar 1 in 2017 geëvolueerd zijn naar een schitterende, bedrijfsklare productie-eenheid, waar nu al de TT-wagens worden getest”, zegt Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer van Polestar.

De TT-prototypes – momenteel een vijftigtal wagens – worden gebruikt om de productiemethoden en het machinepark perfect af te stemmen, zodat alle productie- en assemblageprocessen werken zoals het hoort vooraleer de wagens voor de klanten worden gebouwd.

Thomas Ingenlath gaat verder: “Nu mogen onze trouwe klanten de uiteindelijke specificaties van hun wagen bepalen, in de wetenschap dat we hun een fenomenale GT zullen bezorgen, met een kwaliteit en afwerking van het hoogste niveau.”

Het Polestar Production Centre in Chengdu is vandaag zo goed als afgewerkt en zal later in 2019 worden ingehuldigd.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy