woensdag, 27 november 2019

LAP! De Renault Mégane R.S.TROPHY-R verpulvert ronderecord!

LAP! De Renault Mégane R.S.TROPHY-R verpulvert ronderecord! © Groupe Renault
De Renault Mégane R.S. TROPHY-R heeft gisteren een nieuw ronderecord van 2’25’’454 (meer dan 3 seconden sneller dan het vorige record) op het circuit van Suzuka in Japan. neergezet. Eerder vestigde de TROPHY-R ook al een record op de befaamde Nordschleife van de Nürburgring en op het circuit van Spa-Francorchamps in het kader van de R.S. Days. 


Het nieuwe record is een belangrijk succes in het land, dat zo’n 10.000 fans van de Mégane R.S. TROPHY-R en Renault Sport in het algemeen telt: eind september 2019 was Japan de grootste Renault Sport-markt ter wereld voor het R.S.-gamma en ging het Duitsland en Frankrijk vooraf. Het is tevens de op twee na grootste markt voor de Mégane R.S., en dat terwijl de TROPHY-versie er nog niet is gelanceerd. 

In het verlengde van de records gevestigd op de Nürburgring en Spa-Francorchamps leidt de passie van Renault Sport naar nieuwe uitdagingen. De nieuwe Mégane R.S. TROPHY-R vestigde een nieuw absoluut officieel record en een referentietijd voor compacte seriewagens op het 5,8 kilometer lange circuit van Suzuki dat achttien bochten telt. 2’25’’454: dat was de recordtijd die op 26 november werd gevestigd door Laurent Hurgon.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy