dinsdag, 14 januari 2020

SEAT plaagt met de nieuwe Leon

SEAT plaagt met de nieuwe Leon © SEAT
Op dinsdag 28 januari trekt SEAT het doek van de nieuwe Leon. Het succesmodel van SEAT maakt een grondige designevolutie door, maar behoudt de sportieve inborst die zo kenmerkend is voor elke Leon-generatie. De nieuwe Leon krijgt meer body en een vastberaden front, vloeiendere lijnen en een robuust achterste dat de dynamiek van de nieuwe Leon maximaal aanzet.


De nieuwe SEAT Leon wordt het veiligste en meest connected model van SEAT. Hij krijgt geëlektrificeerde aandrijflijnen en sterk geëvolueerde looks. De vierde generatie Leon is uiterlijk geheel nieuw ontworpen, met krachtige vormen en elegante details die worden geaccentueerd door lichtinval en schaduwen.

Forsere proporties

Aan de basis van de krachtige designtaal ligt het geavanceerde MQB Evo-platform. De gegroeide afmetingen voor zowel de 5-deurs als de Sportstourer boden de designers de mogelijkheid om de nieuwe Leon forsere proporties te geven. 

LED-verlichting over volle breedte

Het design aan de achterzijde van de nieuwe Leon wordt versterkt door LED-verlichting over de volledige breedte van de auto. Zowel de verlichting zelf als de achterspoiler wekt de indruk van snelheid en dynamiek, zelfs als de auto stilstaat.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy