donderdag, 30 januari 2020

Hyundai verkort levertijd Kona Electric

Hyundai verkort levertijd Kona Electric © Hyundai
Hyundai verkort de levertijd van de Hyundai Kona Electric aanzienlijk doordat de volledig populaire elektrische SUV nu ook in de Europese fabriek in het Tsjechische Nošovice wordt geproduceerd en niet langer alleen in het Koreaanse Ulsan. Wie nu bestelt rijdt nog voor de zomer van dit jaar in de KONA Electric. Bovendien is de Kona Electric nu niet alleen leverbaar met een 64 kWh groot batterijpakket, maar ook met een efficiënt 39 kWh-batterijpakket. 


De nieuwe Kona Electric 64 kWh en 39 kWh worden standaard geleverd met een 3-fase omvormer, waarmee het accupakket met maximaal 11 kW is op te laden. Dankzij deze laadmogelijkheid wordt de laadtijd bij openbare 3-fase AC-laadstations of via een oplaadpunt thuis tot wel 20 procent korter. De Kona Electric is nu ook uitgerust met Hyundai’s Bluelink®, dat de bestuurder in staat stelt via een app op de smartphone diverse functies van de auto op afstand te bedienen, zoals de climate control. Ook is het mogelijk de auto op afstand te vergrendelen en ontgrendelen en weet de bestuurder dankzij de Find my Car-functie altijd waar zijn Hyundai zich bevindt.

In 2020 zal Hyundai meer dan 80.000 stuks van zero-emissie-auto’s beschikbaar maken voor Europese klanten, met de Kona Electric, Ioniq Electric en de Nexo brandstofcelauto. Hyundai verwacht daarmee in 2020 de grootste leverancier van zero-emissie-auto’s in Europa te worden. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy