woensdag, 05 februari 2020

Hyundai plaagt met de nieuwe i20

Hyundai plaagt met de nieuwe i20 © Hyundai
Hyundai is gestart met de eerste teaserfoto van de nieuwe i20 de wereld in te sturen. Het merk presenteert volgende maand de volledig nieuwe i20 op het Autosalon van Gèneve. 


De teaserfoto’s laten zien dat de geheel nieuwe Hyundai i20 in vergelijking met zijn voorganger een meer sportieve en dynamische uitstraling zal hebben. De zeshoekige grille loopt horizontaal naar de zijkanten toe en zorgt voor een karakteristieke, brede en lage voorzijde. Ook de unieke lichtsignatuur benadrukt de breedte en het postuur van de geheel nieuwe Hyundai i20.

De dynamische taillelijn aan de zijkant van de carrosserie benadrukt de sportieve proporties. Aan de achterzijde vallen de horizontale achterlichtunits op die naadloos doorlopen in de achterruit.

Twee 10,25-inch schermen

De styling van gelaagde, horizontale lijnen en grote gladde oppervlakken in het dashboard benadrukt de breedte van het interieur. Voor nog meer elegantie in het interieur zijn het nieuwe digitale cluster en het dashboard gecombineerd tot een geheel en voorzien van twee 10,25-inch schermen.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy