donderdag, 26 maart 2020

Kijk binnen in de gloednieuwe Hyundai i20

Kijk binnen in de gloednieuwe Hyundai i20 © Hyundai
Het interieur van de nieuwe Hyundai i20 is in geen enkel opzicht te vergelijken met zijn voorganger. Hyundai kiest voor een slank interieurdesign, een hoger geplaatst dashboard en ingebouwde sfeerverlichting, waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat. Een designhoogtepunt zijn de opmerkelijke, horizontale lamellen die het hoger geplaatste, prominente dashboard bedekken en de visuele breedte van het interieur versterken.
06 hyundai all new i20 Interior 12

De deurpanelen lopen op fraaie wijze naadloos over in het dashboard. De sculptuur van de portieren sluit bovendien mooi aan op die van het instrumentenpaneel. Het stuurwiel is uitgerust met tuimelschakelaars en overal in het interieur zijn kleuraccenten toegepast.

02 hyundai all new i20 Interior 5
Twee forse displays

De nieuwe interieurfoto’s geven ook een goed beeld van de twee forse displays in het interieur: een 10,25-inch digitaal instrumentencluster en een 10,25-inch touchscreen van het infotainmentsysteem met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. Deze twee schermen zijn visueel gecombineerd in het dashboard.

Hyundai levert toonaangevende connectiviteit en hoogwaardige audio-installaties, zoals een Bose Premium-audiosysteem met zeven speakers en een krachtige subwoofer, stuk voor stuk geplaatst op de ideale posities voor de best mogelijke geluidskwaliteit. Een andere optie is een inductielader om (compatible) smartphones draadloos op te laden. Nieuwe LED-interieurverlichting zorgt voor aangenamer licht in het donker. De passagiers achterin hebben de beschikking over een extra USB-poort om apparaten onderweg op te laden.

07 hyundai all new i20 Interior 9

Bagageruimte gegroeid

De interieurfoto’s geven verder een goed beeld van de ruimte en het gebruiksgemak van de gloednieuwe Hyundai i20. Met name de bagageruimte valt op: die is ten opzichte van de vorige generatie i20 met 25 liter gegroeid naar 351 liter inhoud. Dankzij de toegenomen breedte en wielbasis biedt de nieuwe Hyundai i20 ook meer ruimte voor inzittenden. De lagere schouderlijn en het extra ruitje achter de achterste portieren verbeteren het zicht voor de bestuurder ten opzichte van de vorige generatie Hyundai i20.

Betere proporties

De compleet nieuwe Hyundai i20 heeft een dynamisch design met verbeterde proporties. De assertieve houding van de nieuwe i20 is te danken aan zijn lagere daklijn (-24 mm) en toegenomen breedte (+30 mm). De lengte is met 5 mm fractioneel toegenomen, evenals de wielbasis (+10 mm). De nieuwe Hyundai i20 is bovendien het eerste Hyundai-model in Europa dat ontworpen is volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy