woensdag, 26 augustus 2020

Hyundai plaagt met gefacelifte Kona

Hyundai laat een eerste glimp zien van de gefacelifte Kona (benzine en hybride) en Kona in N Line-uitvoering. De compacte SUV is, na de nieuwe Hyundai i20, het volgende Hyundai-model in Europa dat ontworpen is volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Met deze ontwerpfilosofie wil Hyundai zijn (toekomstige) modellen een compleet nieuwe, onderscheidende uitstraling meegegeven.De gefacelifte Kona oogt krachtiger dan zijn voorganger en krijgt een op een haaienneus geïnspireerd front dat het model een slanker uiterlijk geeft. De nieuw ontworpen dagrijverlichting geeft de Kona een hightech en verfijnde uitstraling. De stoere bumper en beschermplaat aan de voorzijde dragen bij aan het indrukwekkende uiterlijk.

Teaser New Kona N Line

De op de autosport geïnspireerde uitvoering N Line van de gefacelifte Kona krijgt een meer aerodynamisch design met laag geplaatste luchtinlaten en een agressiever ogende voorbumper. Het front is verder voorzien van hoekvinnen en slanke plooien voor een sportieve styling.

De benzine-uitvoering van de Kona verschijnt later dit jaar in de showroom. De verwachting is dat de Kona Hybrid in het eerste kwartaal van 2021 in België arriveert.

Van de Kona Electric wordt een facelift verwacht in 2021. Meer details over de gefacelifte Kona en Kona N Line volgen de komende weken.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy