maandag, 18 januari 2021

Private Lease zorgt voor rijden zonder zorgen

Private Lease zorgt voor rijden zonder zorgen © KBC Autolease
Het is vandaag niet gemakkelijk om de juiste keuze te maken in het overaanbod aan modellen en motorisaties. Nieuwe auto’s worden bovendien alsmaar duurder. 2021 belooft het jaar van de doorbraak te worden voor private leasing, waarbij je als particulier een auto huurt in plaats van koopt. KBC is met Private Lease een belangrijke speler op deze groeiende markt.


Private lease maakt het makkelijker om op de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen in te spelen en zorgeloos met de auto te rijden. Het voordeel van het huren van je auto in plaats van het kopen ervan ligt in het feit dat je zo alle diensten samenbrengt voor een op voorhand gekend maandelijks bedrag. 

Op de brandstof na zijn bij Private Leasing alle standaardkosten inbegrepen: financiering, verzekeringen, onderhoud en reparaties, pechverhelping met vervangwagen, jaarlijkse verkeersbelasting, zomerbanden of 4-seizoensbanden. Je weet met andere woorden perfect vooraf wat je auto je in de komende jaren zal kosten. 

Geen verrassingen dus. Je geniet bovendien van een beter verzekeringstarief dan bij een auto die je zelf zou kopen, en profiteert van de kortingen en tarieven voor aankoop, onderhoud en banden die normaal alleen weggelegd zijn voor bedrijven.

Wat je per maand effectief betaalt hangt af van de gekozen auto en van het aantal kilometers dat je ermee zal rijden. Dat wordt contractueel vastgelegd. Wanneer je het overeengekomen aantal kilometers overschrijdt is de meerprijs op voorhand gekend. Dus ook op dat vlak geen verrassingen.

Geen zorgen over de doorverkoop

Veel particulieren maken zich zorgen over de herverkoopwaarde van hun auto en durven zo vaak niet te kiezen voor de auto die ze eigenlijk het liefst zouden willen. Het voordeel van private lease is dat je geen risico loopt op dat vlak. Je levert de wagen na de gebruiksperiode eenvoudig in, betaalt enkel voor de eventuele meer gereden kilometers en voor de gewone gebruiksschade, die objectief wordt vastgesteld aan de hand van de Renta-norm waar alle leasingfirma’s zich op baseren.

Bij een privateleasecontract van KBC Autolease kan je gedurende 47 maanden rijden met een rijkelijk uitgeruste wagen die geleverd wordt in de garage van jouw keuze. KBC Autolease biedt momenteel de keuze uit een 20-tal voertuigen, met diesel- of benzinemotoren, maar ook met een elektrische of hybride aandrijving. 

Stefan Delaet, CEO KBC Autolease, gelooft er echt in: “De Belgische consument is nog weinig vertrouwd met private lease, terwijl dit in Nederland al een enorm succes is. De automarkt en de fiscaliteit evolueren snel. Wie had vijf jaar geleden de sterke groei van elektrische of hybride auto’s durven voorspellen, of hoe anders we vandaag tegen dieselwagens aankijken?”

Geregeld in enkele clicks

Private lease maakt het ook voor particulieren mogelijk om snel en zonder risico’s op de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen in te spelen. Delaet: “Wij geloven volop in private lease voor onze Belgische klanten. De formule is dan ook simpel: met slechts enkele clicks is je keuze gemaakt en ben je klaar om tegen een aantrekkelijk ‘vast’ maandbedrag zorgeloos te rijden.” 

Meer informatie over en het aanbod van KBC Private Lease vind je op de website van KBC. Het aanbod ontdekken kan ook via KBC Touch of KBC Mobile. Een privateleasecontract afsluiten kan via die twee toepassingen(*).

(*) Enkel voor wie minimaal zes maanden klant is.

Advertorial KBC - © Shutterstock, aangeleverd door KBC Autolease

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy