woensdag, 27 januari 2021

Special edition voor smart EQ fortwo coupé heet “bluedawn”

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Special edition voor smart EQ fortwo coupé heet “bluedawn” © Daimler AG
Er valt de laatste tijd weinig nieuws te rapen bij smart, dat vorig jaar omgeturnd werd tot een 100% elektrisch merk. Met de EQ fortwo edition bluedawn biedt het kleine merk nu een opvallende speciale versie aan.


Kenmerkende eigenschappen van deze opvallende special edition met een elektrische aandrijflijn zijn de in mat Velvet blauw uitgevoerde carrosseriedelen en tridion veiligheidskooi. De verschijning wordt verder versterkt met velgen en afneembare koetswerkdelen van BRABUS, eveneens in de kleur mat velvet blauw of in hoogglans zwart. De edition bluedawn is uitsluitend beschikbaar voor de smart EQ fortwo coupé en maakt in het tweede kwartaal van dit jaar zijn opwachting bij de smart-dealers.

De carrosseriedelen, tridion veiligheidskooi, achterbumper en zijskirts van BRABUS van de elektrische smart EQ fortwo edition bluedawn zijn alle in mat Velvet blauw uitgevoerd. Die kleur vormt een aanvulling op de in hoogglans zwart gespoten voorbumper, luchtinlaataccenten, sierdetails op de zijskirts, de 16 inch monoblock lichtmetalen velgen en de naafkappen van performance-specialist BRABUS. De achterdiffuser-inzet, de buitenspiegelbehuizing en de smart-emblemen voor en achter zijn eveneens hoogglans zwart gekleurd. Het zwarte dak met de stoffen cover en de zwarte radiatorgrille ronden de opvallende looks van de auto af.

De dynamische uitstraling komt ook in het interieur van de auto terug. Bijvoorbeeld via de speciale BRABUS versnellingspookknop en BRABUS matten in zwart velours met geborduurd ‘edition bluedawn’ embleem.

De edition bluedawn wordt geleverd in combinatie met de uitrustingsniveaus pulse en prime. Tot de standaarduitrusting behoren onder het Cool & Audio pakket, digitale radio en verwarmde stoelen. De meerprijs begint voor de pulse-uitvoering bij € 3000.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy