woensdag, 10 maart 2021

Hyundai toont enkele details van de allereerste Kona N

Geschreven door  Stijn Blanckaert
In afwachting van de voor binnenkort verwachte onthulling van het nieuwe model laat het Koreaanse merk liefhebbers al watertanden met enkele details van de nieuwe Kona N, de eerste sportieve variant van de Kona. 


Het is een betreurenswaardige trend, maar zowat alle merken gaan er wel graag in mee: het tonen van enkele wazige foto’s of nietszeggende details om zo een nieuw model te “teasen” en al naar aandacht te hengelen. Een ergerlijke gewoonte, maar deze willen we je toch niet onthouden, want de Kona N belooft - de reputatie van de i30 N indachtig – een heerlijk speeltje te worden.

Het wordt de eerste SUV-crossover die de “N”-behandeling krijgt. De vrijgegeven afbeeldingen tonen een duidelijk sportief aangeklede en lagere Kona met sportieve luchtinlaten en een agressieve look. Achteraan zorgt de grote dubbele spoiler voor extra downforce. Typisch voor Hyundai N-modellen is het driehoekige derde remlicht. 

Onderaan de achterbumper zit een grote diffuser met twee opvallend grote uitlaten.

Even geduld nog voor Hyundai de Kona N in vol ornaat op de wereld loslaat. U leest het dan zoals steeds hier op Autonieuws.be.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy