dinsdag, 25 mei 2021

Ford presenteert exclusieve Ranger Raptor Special Edition

Ford presenteert exclusieve Ranger Raptor Special Edition © Ford
De ruige Ford Ranger Raptor is nu nog begeerlijker dankzij de introductie van de nieuwe Ranger Raptor Special Edition.

2021 FORD RAPTOR SE 16Om exclusiviteit te waarborgen, wordt de nieuwe Ford Ranger Raptor Special Edition geproduceerd in beperkte aantallen. De Special Edition versterkt de imposante uitstraling van de pick-up met aanvullende stijlaccenten, zoals racestrepen en rode details.

Deze Special Edition is een van de helden in The Good, the Bad and the Bad-RSE – een nieuwe op Spaghetti Westerns geïnspireerde actiefilm van Ford. De film toont de nieuwe Ranger Raptor Special Edition en zijn offroad-eigenschappen op hoge snelheid. De Ranger Wolftrak, Stormtrak en op de rallysport geïnspireerde MS-RT spelen ook een rol in de film.

De Ranger Raptor is ontwikkeld door Ford Performance als de ultieme Ford Ranger. Deze versie is voorzien van een zeer sterk chassis, aangepaste wielophanging en banden en een high-performance EcoBlue dieselmotor, voor de echte offroad-liefhebber die sensatie zoekt.
2021 FORD RAPTOR SE 10Opvallende verschijning

Behalve de keuze uit de carrosseriekleuren Performance Blue, Conquer Grey en Frozen White is de Ranger Raptor Special Edition ook voorzien van twee matzwarte racestrepen met rode contrastlijnen op de motorkap, het dak, de flanken, de achterspatborden en de klep van de laadbak. Daarmee wordt het high-performance karakter van de pick-up extra benadrukt.

Aanvullend op de racestrepen zijn de sleephaken aan de voorzijde uitgevoerd in rood, terwijl de brede wielkasten, de voor- en achterbumper, de deurgrepen en de kenmerkende Ford-grille zijn voorzien van een matzwarte afwerking voor een nog imposantere verschijning dan de standaard Ranger Raptor.
2021 FORD RAPTOR SE 18Het interieur van de dubbele cabine is bij de Ranger Raptor Special Edition nog sportiever dankzij specifieke, rode stiksels op het stuurwiel, het dashboard en de deurbekleding. De standaard met generfd leder beklede stoelen zijn ontworpen voor comfort en ondersteuning, zowel in ruw terrein als op de snelweg. Verder zorgt ook het Raceway Grey instrumentenpaneel, dat alleen beschikbaar is voor de Special Edition voor meer exclusiviteit.

Ook als Special Edition is de Ranger Raptor voorzien van het unieke Ford Performance chassis. Dat is geoptimaliseerd voor offroadrijden op hoge snelheden (waar toegestaan) en biedt zowel een 150 mm grotere spoorbreedte als 51 mm extra rijhoogte ten opzichte van de Ranger XLT.

De Raptor wielophanging is bij de voorwielen voorzien van dubbele aluminium draagarmen, terwijl de achteras gebruikmaakt van een multilink-ophanging. FOX schokdempers met Position Sensitive Damping zijn ook standaard en passen de demping aan op de verschillende omstandigheden. De General Grabber AT3 terreinbanden bieden maximale grip op losse ondergrond.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy