maandag, 15 november 2021

Skoda Karoq klaar voor midlife-opfrisbeurt

Geschreven door  Dieter Quartier
De Karoq gaat vier jaar na zijn lancering langs bij de wellnesskliniek en Skoda gunt ons al een voorsmaakje met deze schetsen. De snuit belooft expressiever te worden, terwijl de achterzijde rankere achterlichten krijgt aangemeten.


Vooraan zien we een bredere grille met dubbele lamellen en een nieuw zeshoekig design, met daaronder een brede luchtinlaat. De koplampen zijn slanker dan bij de vorige versie en lopen helemaal door tot aan de grille. Hun dynamische uitstraling wordt benadrukt door opnieuw ontworpen dagrijlichten die nu elk uit twee afzonderlijke elementen bestaan. 
skodakaroq2 2De achterpartij wordt gekenmerkt door een nieuwe achterskirt met een zwarte diffuser en scherper getekende achterlichten die de breedte benadrukken. De C-vorm werd behouden.

Wat er aan de binnenzijde verandert, daarover houdt Skoda de lippen stijf. Ook over de aandrijving werd nog niets vrijgegeven, maar het volstaat om naar de opgefriste VW Tiguan te kijken om een idee te krijgen. Een plug-inhybride hoeven we echter niet te verwachten. 

De opgefriste Karoq wordt onthuld op 30 november. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy