vrijdag, 18 maart 2022

Claire D’Haese van Mercedes-Benz wordt als eerste vrouw ooit Fleet Manager of The Year

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Claire D’Haese van Mercedes-Benz wordt als eerste vrouw ooit Fleet Manager of The Year © Fleet
Gisterenavond werd Mercedes-Benz Fleet Manager Claire D’Haese in de Nekkerhal in Mechelen uitgeroepen tot Fleet Manager of the Year 2022. De titel gaat daarmee voor de derde keer sinds het ontstaan van de verkiezing in 1996 naar Mercedes-Benz en voor de allereerste keer naar een vrouw.Het vakblad Fleet, gespecialiseerd in bedrijfswagens, organiseerde al voor de 27ste keer de verkiezing van de meest verdienstelijke Fleet Manager (verantwoordelijke voor de B2B-verkoop) bij de verschillende in ons land actieve automerken. Tot nu waren alle winnaars altijd mannen, al kwamen enkele dames in het verleden al dicht bij de eerste plaats door zich bij de vijf genomineerden te plaatsen. Dit jaar ging het goud dus naar Claire D’Haese van Mercedes-Benz en Smart, die als allereerste vrouw ooit met de prestigieuze onderscheiding aan de haal ging.

Mercedes-Benz won de titel in het verleden al met Gauthier Helleputte (2017) en met Wim Rommel (2011) en mag nu dus voor de derde keer de trofee in ontvangst nemen.

Het podium van de verkiezing werd vervolledigd door Kaat Van Severen van Astara (Hyundai, SsangYong, Suzuki, Maxus, MG, Isuzu) als tweede en Alain Peers (BMW, MINI) als derde. Dat de eerste twee plaatsen naar vrouwen gingen maakt het resultaat nog meer bijzonder dan het al was.

De Fleet Manager of The Year wordt verkozen door de lezers van het vakblad en alle belangrijke spelers uit de B2B-automotive markt, die elk jaar opnieuw hun stem kunnen uitbrengen en zo bepalen wie wint. De prijsuitreiking gebeurt tijdens een gala waar dit jaar niet minder dan 800 gasten getrakteerd werden op een diner van sterrenchef David Martin (La Paix) en een netwerkreceptie.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy