dinsdag, 23 juni 2015

Nieuwe fluisterdiesel voor de Opel Mokka

De Opel Mokka is de meest succesvolle SUV in zijn klasse in Duitsland en een echte ambassadeur van het merk Opel over heel Europa.
Tot op vandaag werden van dit model meer dan 410.000 exemplaren verkocht. Voortaan zal het besturen van een Opel Mokka nog betaalbaarder en veiliger zijn. De wereld van de fluisterdiesel gaat nu open vanaf 23.000 euro – 700 euro minder dan voor de 136 pk versie (aanbevolen verkoopprijs). Bovendien zal de baanbrekende persoonlijke connectiviteits- en serviceassistent  Opel OnsStar verkrijgbaar zijn in de SUV.

Keuze te over: twee fluisterdiesels voor de Opel Mokka

Het moderne chassis en de aandrijftechnologieën zijn maar twee van de vele redenen die het succes van de Opel Mokka verklaren. De 100 kW/136 pk 1.6 CDTI maakte begin dit jaar zijn debuut in de succesvolle SUV (verbruik en CO2-uitstoot in de gecombineerde cyclus 4,3‑4,1 l/100 km, 114-109 g/km, naargelang de uitvoering, met de handgeschakelde zesversnellingsbak). Nu zal het kleinere broertje van de fluisterdiesel met 81 kW/110 pk ook verkrijgbaar zijn in de Mokka. De nieuwe basisdieselmotor maakt nogmaals indruk met zijn voorbeeldige responsiviteit, aangename soepelheid en laag verbruik. Hij biedt een sterk koppel van 300 Nm, dat al beschikbaar is vanaf 2.000 t/min. In combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak drijft de turbodiesel de Mokka van 0 tot 100 km/u in slechts 12,5 seconden. Hij heeft 11,8 seconden nodig om op te trekken van 80 tot 120 km/u in vijfde versnelling, bij een gemiddeld toerental. Tegelijk verlaagt de hoogtechnologische motor ook het verbruik. De 81 kW/110 pk Mokka heeft slechts 4,1 liter diesel per 100 kilometer nodig, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 109 gram per kilometer in de gecombineerde cyclus (met 17” wielen; 4,3 l/100 km of 114 g/km CO2 met andere wielmaten).

Echte hulp: de persoonlijke connectiviteits- en serviceassistent Opel OnStar

De trendsetter van Opel biedt immers niet alleen hightech op het vlak van aandrijving – hij legt ook nieuwe normen op wat veiligheid betreft. De Mokka kan nu besteld worden met de persoonlijke connectiviteits- en serviceassistent Opel OnStar. Het systeem biedt klanten een brede waaier aan veiligheids- en comfortdiensten gaande van de automatische respons bij botsing of pechverhelping tot de krachtige, mobiele 4G/LTE wifi-hotspot (niet verkrijgbaar bij lancering). De connectiviteits- en serviceassistent is standaard voorzien in de uitvoeringen Cosmo. Bovendien is hij op Enjoy in optie verkrijgbaar voor 490 euro. Abonnees van OnStar zullen het volledige dienstenaanbod gedurende de eerste twaalf maanden gratis kunnen gebruiken.

Bovendien werd het kleurengamma van de tweevoudige bedrijfswagen van het jaar en de tweevoudige auto met vierwielaandrijving van het jaar in Duitsland uitgebreid. Klanten kunnen de Mokka nu ook bestellen in True Blue metallic en Abalone White.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy