Nieuws

Collector's item: Land Rover Series I

07 april 2016
Door Redactie
Land Rover Classic zet zijn streefdoel in de verf om de allerbeste wagens, diensten, onderdelen en ervaringen aan gepassioneerde klanten van Land Rover aan te bieden; dat gebeurt o.a. met de lancering van het initiatief ‘Reborn’ voor de iconische Series I op de Techno-Classica in Essen, Duitsland.

Reborn biedt 25 potentiële klanten de unieke gelegenheid om rechtstreeks van Land Rover Classic een originele Land Rover Series I met bijzonder grote collectiewaarde aan te kopen.  

Met zijn tientallen jaren ervaring heeft het gespecialiseerde team van Land Rover Classic een zorgvuldige selectie gemaakt van 25 Series I chassis uit het wereldwijde net van Land Rover. Om de authenticiteit te garanderen, zal elk model volledig worden gerestaureerd volgens de originele fabrieksspecificaties van het merk uit 1948 en met Land Rover Classic onderdelen. Daarom wordt ook de keuze geboden uit de vijf historische lakkleuren Light Green, Bronze Green, RAF Blue, Dove Grey en Poppy Red.

Met de hulp en begeleiding van het ervaren restauratieteam van Land Rover Classic zullen de klanten een basismodel kunnen kiezen en de restauratie van hun dierbare Series I van begin tot eind kunnen volgen in de nieuwe Classic werkplaats van Land Rover. Die bevindt zich in de oorspronkelijke productievestiging van de Defender in Solihull.

Tim Hannig, hoofd van Jaguar Land Rover Classic: "De lancering van het initiatief Reborn biedt de klanten een schitterende gelegenheid om een waardevol auto-icoon met grote verzamelwaarde te bezitten. Reborn levert het bewijs van de knowhow van Land Rover Classic in het restaureren en onderhouden van de Land Rovers die door onze trouwe klanten worden gekoesterd. Het toont ook aan hoezeer het bedrijf ernaar streeft zijn klanten te ondersteunen met originele en authentieke onderdelen voor modellen van Land Rover die al meer dan 10 jaar uit productie zijn."

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.