Nieuws

© Groupe Renault

Dacia organiseert zijn eerste Belgische picknick

04 mei 2018
Door Redactie
Op 1 juli aanstaande reserveert de Dacia Cherry Club van België het Festival Couleur Café helemaal voor zijn leden en organiseert de club een grote picknick aan de voet van het Atomium. 

  • Dacia introduceert zijn picknickcultuur nu ook België.
  • Op 1 juli reserveert Dacia de site van het Festival Couleur Café voor zijn bevoorrechte klanten.
  • 500 leden van de Dacia Cherry Club kunnen samen met hun gezin genieten van een ontbijt, een privéconcert en talloze attracties.
  • Het wordt de eerste Belgische bijeenkomst van de Dacia-gemeenschap tegen de achtergrond van wereldmuziek. 
In Frankrijk is de grote jaarlijkse picknick intussen uitgegroeid tot een niet te missen evenement. Via de Dacia Cherry Club komt het concept nu dus ook naar België. Deze club verenigt alle Belgische klanten met een passie voor Dacia en biedt hen niet alleen verscheidene product- en servicevoordelen maar ook uitnodigingen voor exclusieve evenementen. 

Op 1 juli worden 500 leden van de Dacia Cherry Club dus uitgenodigd om samen met hun gezin te genieten van de eerste Belgische picknick van het merk. Het evenement vindt plaats in het hart van het Festival Couleur Café, dat door Dacia wordt gesponsord. Speciaal voor die gelegenheid privatiseert Dacia België het festivalterrein op zondag 1 juli van 10 tot 14 uur.

De leden van de Dacia Cherry Club worden met hun gezin ontvangen op een privéparking, waar hen een ontbijt en een picknickdeken wacht. Een fanfare begeleidt de deelnemers van de Dacia-ruimte naar het Festival. Animaties die aan de gezinnen worden aangeboden zijn onder meer Salsalessen in de befaamde Mamafoufou-bar van het Festival, make-upsessies en een wereldkermis met unieke activiteiten voor het hele gezin.

‘s Middags worden de deelnemers getrakteerd op een picknick in het groene park van het Festival en op de klanken van een privéconcert door de alter latino-groep "CHICOS y MENDES". Wie ook na 14 uur nog wil blijven genieten kan via Dacia korting krijgen op de ticketprijzen voor de laatste dag van het Festival Couleur Café, dat halfweg de namiddag van start gaat. Kortom, een leuk gezinsevenement dat zonder twijfel de basis legt voor een lange reeks van evenementen voor de Belgische Dacia-gemeenschap.  

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.