Nieuws

© EuroFleet

EuroFleet start met tweedaags opleidingstraject voor wagenparkbeheerders

28 januari 2023
Door advertorial
Het 25-jarige trainings- en consultancybedrijf EuroFleet Consult lanceert met de EuroFleet Academy een gloednieuw initiatief. Wagenparkbeheerders krijgen in een exclusieve tweedaagse opleiding alle tools in handen om om te kunnen gaan met de uitdagingen van de nieuwe fiscaliteit en de onvermijdelijke elektrificatie van hun wagenpark.

Iedereen die betrokken is bij het beheer en de vergroening van wagenparken, of die nu groot of klein zijn, wordt geconfronteerd met een toenemende complexiteit en dus met veel vragen en onduidelijkheid. EuroFleet Consult wil met de EuroFleet Academy wagenparkbeheerders op een begrijpelijke manier de tools en de kennis meegeven zodat ze de wijzigingen in hun vakgebied kunnen vormgeven in hun eigen dagelijkse realiteit. 

"Het bedrijf doet dat met een tweedaagse opleiding voor fleetmanagers en wagenparkbeheerders waarin de deelnemers van onafhankelijke experts alles te weten komen over elektrificatie en laadinfrastructuur, de nieuwe fiscaliteit en de Total Cost of Ownership en antwoorden aangereikt krijgen om het hoofd te bieden aan de talloze uitdagingen waar een wagenparkbeheerder vandaag voor staat.

2 dagen intensieve training in kleine groepen

De opleiding duurt twee dagen met een week tussen de eerste en de tweede dag. In groepen van maximaal twaalf personen wordt op een interactieve manier, met theorie én praktijkcases, dieper ingegaan op alle aspecten van het moderne vlootbeheer. Bij voltooiing krijgen de deelnemers een certificaat van deelname. Ook een licentie voor het gebruik van de TCO-berekeningstool Car Cost Advisor is in het pakket inbegrepen. 

De opleiding wordt niet alleen in het Nederlands gegeven. EuroFleet Academy organiseert ook Franstalige sessies. Voor de Nederlandstaligen gaan de eerste sessies door op 23 en 30 maart in de regio Gent. De eerste Franstalige sessies zijn voorzien op 18 en 25 april in Waals-Brabant.

De training wordt aangeboden voor een all-inprijs van € 1.295 exclusief btw. Voor dat geld krijgen de deelnemers twee dagen opleiding door gerenommeerde experts op een high-endlocatie, verzorgde catering en een licentie voor het gebruik van de Car Cost Advisor. De inhoud van de opleiding is – trouw aan de onafhankelijkheid van EuroFleet Consult – niet gesponsord en dus neutraal en objectief.

Voor meer informatie over het opleidingsprogramma van EuroFleet Academy kan u terecht op www.klaarvoormorgen.be. Geïnteresseerden kunnen daar ook gratis het achtdelige handboek dat EuroFleet Consult schreef over de verschillende componenten van de Total Cost of Ownership downloaden.

Deel op

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.